Ikkunanpesu Helsinki kaiken kattavat ikkunanpesupalvelut
Ikkunanpesu

Ikkunanpesu Helsinki

Toteutamme hankalimmatkin ikkunanpesut Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Ikkunanpesupalvelumme ovat kaiken kattavat ja meiltä saa palvelua myös kaikkein vaikeimmille tapauksille, joille muut ovat jo kääntäneet selkänsä.

Hyödynnämme ainoana Suomessa innovatiivista Reach&Wash tekniikkaa. Meiltä hoituvat myös korkeat kohteet. Varsinaisen ikkunanpesun lisäksi monet muut lisäpalvelut ovat helposti saatavilla meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme.

Poistamme ikkunoista lian lisäksi kalkkivalumat, lasikorroosion, ikkunateippaukset ja töhryt sekä kaiken sen, mitä lasipinnassa ei kuulu olla. Myös graffitin poisto ikkunapinnasta onnistuu. Joskus joudutaan toteamaan, että pelkkä pesu ei riitä ja työ tarvitseekin esimerkiksi ikkunaremonttia tai vastaavaa korjausta. Nämä remontit ja korjauksetkin onnistuvat meidän toimesta.

Voidaan siis sanoa, että Länsi-Valu Oy on täyden palvelun ikkunatalo, jonka kanssa toimiminen helpottaa tuntuvasti asiakkaan arkea. Ikkunanpesupalvelun lisäksi meiltä saa myös kokonaisvaltaisen julkisivupesun. Olivat kohteesi ikkunat korkealla, matalalla tai julkisivupesun tarve millainen tahansa, ota rohkeasti yhteyttä!

Ikkunanpesu Helsinki - korkeat ja haastavatkin ikkunanpesut

Ikkunanpesu Helsinki - Monipuolinen kalusto

Ikkunanpesupalvelumme lyhyesti:

  • Täydellinen pesuauto vesitankkeineen
  • Edullinen nostinkumppani
  • Useita pesu- ja suodatinyksiköitä
  • IRATA-koulutetut kiipeilijät

Ikkunanpesut Reach&Wash -tekniikalla ainoana Suomessa

Ikkunanpesua Helsingissä Reach&Wash menetelmällä

90-luvun puolivälistä alkoi ulkona tehtävien ikkunanpesujen vallankumous uuden tekniikan myötä. Puolikorkealla oleviin ikkunanpesuihin löydettiin turvallinen, tehokas, sekä taloudellinen järjestelmä laittamalla yhteen muutama aikaisempi innovaatio muun teollisuuden alalta.

Tärkein niistä on vesi, joka ei olekaan ihan tavallista. Elektroniikkateollisuudesta tutun ionisoidun, täysin ultrapuhtaaksi suodatetun veden valmistamiseen kehitettiin taloudellinen ratkaisu, jolloin veden suurempi volyyminen käyttö mahdollistui. Ikkunoiden pesussa tämän veden etu on kuivaamisessa tai tarkemmin kuivaamisen pois jättäminen työvaiheista. Puhtaaksi suodatettua vettä ei tarvitse kuivata pois, koska ”rantuja” jättäviä mineraaleja ja partikkeleita ei ole, toisin kuin vesijohtovedessä, johon niitä itseasiassa lisätään.

Korkealla sijaitsevien ikkunoiden pesu maasta käsin

Toinen innovaatio on kestävistä urheiluvälineistä tuttu ja etenkin hiihtosauvojen sukua oleva hiilikuituinen pesuvarsi. Tänä päivänä korkeimmat pesuvarret harjoineen yltävät kuusikerroksisen talon korkeimpiin ikkunoihin, joten ikkunoiden peseminen onnistuu melko korkealle maasta käsin, turvallisesti. Länsi-Valu Oy:n pesuyksikköön kuuluu pakettiauto täydellisellä vedensuodattamolla, 1000 litran vesitankilla ja kokoelmalla eri korkuisia pesuvarsia.

Vuodesta 2015 lähtien, puhtaaksi suodatettu, mukana kulkeva ionisoitu vesi on ollut mahdollista lämmittää aina 80 asteiseksi saakka. Kun Länsi-Valu Oy toimittaa ikkunanpesut, se on turvallista, koska yletämme kuudenteen kerrokseen seisomalla tukevasti maaperällä. Pesu on taloudellista, koska emme tarvitse telineitä, nostureita tai muita suuria järjestelyjä. Pesu on tehokasta, koska vetemme on ultrapuhdasta & kuumaa, eikä kuivaamista ei tarvita.

Vielä korkeammalle

Pesemme myös normaalia korkeammat kohteet!

  • I.R.A.T.A koulutettu kiipeilytiimi
  • Huomaamatonta
  • Hiljaista
  • Ketterästi ja nopeasti

Korkeiden rakennusten ikkunoiden pesu

Ikkunoiden peseminen ei lopu kuudenteen kerrokseen ja nykypäivän arkkitehtuuri kasvattaa taloja ylöspäin. Vaikka Suomessa ei varsinaisia pilvenpiirtäjiä ole, niin pesua vaativia ikkunoita löytyy kuitenkin erittäin korkealta.

Korkeat torni- ja liiketalot voidaan pestä kahdella eri perustavalla, joko nostimia käyttäen tai köysiteknisellä lähestymisellä. Kummassakin tavassa Länsi-Valu Oy on täysverinen ammattilainen, sillä molemmilla tavoilla pesijät ovat perusteellisesti koulutettuja laitteisiinsa, varusteisiin, turvallisuusmääräyksiin ja omaavat huomattavan määrän kokemusta. Olemme rutinoituneita myös pesu-urakan sivutoimenpiteisiin eli asiointiin lupaviranomaisten kanssa sekä esimerkiksi tilapäisten liikennejärjestelyiden perustamisessa. Pidämme huolen, etä ikkunoiden pesu voidaan hoitaa tehokkaasti ja turvallisesti.

Tilaa pesupalvelut Länsi-Valu Oy:ltä niin kaikki onnistuu

Oli kyse sitten pesu- tai saneeraustoiminnasta on Länsi-Valu Oy täysvalmiudessa toimittamaan kaiken tarvittavan palvelun mikä ikkuna- ja lasipintojen huoliin ja vaatimuksiin liittyy.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pyydä ilmainen kartoituskäynti tästä