Ikkunanpesut - myös hankalat kohteet
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Ikkunanpesu Helsinki

Toteutamme hankalimmatkin ikkunanpesut Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Menemme korkeammalle ja vaikeampiin paikkoihin kuin muut ja pesemme kerralla kaiken puhtaaksi.

Ikkunanpesulla puhdistamme kiinteistösi ikkunat likaantumisen, pölyn ja tahrojen poistamiseksi. Tavoitteena on poistaa kaikki epäpuhtaudet, jotta ikkunat pysyvät kirkkaina ja esteettisinä. Tyypillisesti ikkunat pestään vähintään kerran vuodessa, mutta ne voivat vaatia pesua useamman kerran vuodessa riippuen sääolosuhteista ja ympäristön pölyisyydestä.

Ikkunanpesu ja muut siivouspalvelumme ovat kaikenkattavat. Meiltä saa palvelua myös kaikkein vaikeimmille tapauksille, joille muut ovat jo kääntäneet selkänsä. Hyödynnämme kaikkia tunnettuja tekniikoita suunnitellessamme pääsyä vaikeisiin kohteisiin. Kun kaipaat ikkunoiden pesua Helsingin alueella, ole yhteydessä meihin!

Soita 0400 708 5241Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Meiltä onnistuu myös korkeiden ikkunoiden pesu Helsingissä

Hallitsemme suuret nostimet ja telineet sekä nopeutta, tehoa ja ketteryyttä tarjoavat kiipeilytekniikat ja Reach&Wash-pesujärjestelmän. Meiltä hoituvat myös korkeat kohteet.

Poistamme ikkunoista lian lisäksi kalkkivalumat, lasikorroosion ja ikkunapintaan kuulumattomat töhryt. Myös ikkunateippausten poisto ja graffitin poisto ikkunan pinnasta onnistuvat.

Joskus pelkkä pesu ei riitä vaan kohde tarvitsee esimerkiksi ikkunaremonttia tai vastaavaa korjausta, jotka myös onnistuvat meidän toimesta. Olemme täyden palvelun ikkunatalo, jonka kanssa toimiminen helpottaa tuntuvasti asiakkaan arkea. Ikkunanpesujemme laadusta Helsingissä ja muualla Suomessa kertovat useat tyytyväiset asiakkaat!

Olivat kohteesi ikkunat korkealla, matalalla tai julkisivupesun tarve millainen tahansa, ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä ikkunanpesusta

Ikkunanpesu on tekniikka- ja taitolaji

Kaikki uudet työnhakijat ja pesijäehdokkaat harjoittelevat tekniikan ensin kuntoon ja antavat teknisen näytteen suorituskyvystään ennen asiakastoimitukseen pääsyä.

Vaikka suuret ikkunoiden pesut ovatkin urakoita ja hintataso sidottu, vaadimme reipasta etenemistä, jotta tulos kokeneiden ammattilaisten kanssa ei jää liiaksi jälkeen. Oikea tekniikka on myös taloudellinen tapa työskennellä, joten pidämme sen oppimista tärkeänä.

Oli sitten kyse ikkunan kuivaamisesta yhdellä läpivedolla, suuren 24-metrisen harjan liikuttamisesta tai kiipeilytyönä tehtävästä ikkunanpesusta, on kaikissa paras tekniikkansa. Perusteellinen perehdytys, alkukoulutus ja jatkuva kouluttautuminen takaavat ammattitaitoisen henkilöstön, joka pystyy tuottamaan puhdasta lasipintaa ripeästi ja taloudellisesti.

Ikkunanpesu Helsinki – varaa kartoitusaika

Eri välineet vaativat omanlaisensa ikkunanpesutekniikan

Kaikki pesijämme omaavat työturvallisuuskortit, nosturikoulutukset ja mahdolliset erikoisammattikoulutukset. Useimmat kiipeilijämme ovat erittäin korkeasti koulutettuja huippuammattilaisia, jotka ovat erittäin tarkkaa ja huolellista joukkoa.

Suuret ikkunoiden pesu-urakat vaativat usein joko kahden tai useamman ”tyylin” teknistä osaamista ja me hallitsemme ne kaikki erittäin hyvin.

Lisäpalvelut

Varsinaisen ikkunoiden pesun lisäksi monet muut lisäpalvelut ovat helposti saatavilla meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme.

Kun kaipaat laadukasta ikkunanpesua Helsingin alueella, ota meihin yhteyttä

Meiltä järjestyy ikkunanpesu Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja tilaa ikkunanpesu ammattilaiselta!

Toimistomme HelsingissäTilaa ikkunanpesu

Ikkunanpesu Espoo | Ikkunanpesu Vantaa

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2023 Ionic Group - Ionic Group Oy

Pyydä tarjous