Ikkunanpesut - myös hankalat kohteet
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Ikkunoiden pesu Helsinki

Helsingissä palveleva ikkunoiden pesupalvelumme tarjoaa teille parasta mahdollista palvelua ja laatua, jotta saatte nauttia kiiltävän puhtaista ikkunoista. Meiltä onnistuu myös hankala ikkunoiden pesu Helsinki ja pääkaupunkiseudulla. Menemme korkeammalle ja vaikeampiin paikkoihin kuin muut ja pesemme kerralla kaiken puhtaaksi.

Ikkunanpesulla puhdistamme kiinteistösi ikkunat likaantumisen, pölyn ja tahrojen poistamiseksi. Tavoitteena on poistaa kaikki epäpuhtaudet, jotta ikkunat pysyvät kirkkaina ja esteettisinä. Tyypillisesti ikkunat pestään vähintään kerran vuodessa, mutta ne voivat vaatia pesua useamman kerran vuodessa riippuen sääolosuhteista ja ympäristön pölyisyydestä.

Ikkunoiden pesu, ikkunateippausten poisto ja muut siivouspalvelumme ovat kaikenkattavat. Meiltä saa palvelua myös kaikkein vaikeimmille tapauksille, joille muut ovat jo kääntäneet selkänsä. Hyödynnämme kaikkia tunnettuja tekniikoita suunnitellessamme pääsyä vaikeisiin kohteisiin. Kun kaipaat ikkunanpesua Helsingin alueella, ole yhteydessä meihin!

Soita 0400 708 5241Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Meiltä onnistuu myös korkeiden ikkunoiden pesu Helsingissä

Hallitsemme suuret nostimet ja telineet sekä nopeutta, tehoa ja ketteryyttä tarjoavat kiipeilytekniikat ja Reach&Wash-pesujärjestelmän. Meiltä hoituvat myös korkeat kohteet.

Poistamme ikkunoista lian lisäksi kalkkivalumat, lasikorroosion ja ikkunapintaan kuulumattomat töhryt. Hoidamme myös ikkunateippausten poistot ja graffitin poistot ikkunan pinnasta.

Joskus pelkkä ikkunanpesu ei riitä vaan kohde tarvitsee esimerkiksi ikkunaremonttia tai vastaavaa korjausta, jotka myös onnistuvat meidän toimesta. Olemme täyden palvelun ikkunatalo, jonka kanssa toimiminen helpottaa tuntuvasti asiakkaan arkea. Laadukkaasta ikkunoiden pesusta Helsingissä ja muualla Suomessa kertovat useat tyytyväiset asiakkaat!

Olivat kohteesi ikkunat korkealla, matalalla tai julkisivupesun tarve millainen tahansa, ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä ikkunoiden pesusta

Ikkunan pesu on tekniikka- ja taitolaji

Ikkunoiden pesu vaatii oikeat välineet, taitoa ja aikaa. Meidän ikkunanpesijämme ovat erittäin kokeneita sekä taitavia ja hyödyntävät parhaita työkaluja ja pesumenetelmiä jättääkseen ikkunasi täydellisen kirkkaiksi. He eivät pelkästään käy läpi jokaista ikkunaa huolellisesti vaan varmistavat, että myös ikkunankarmit ja -pielet puhdistetaan perusteellisesti.

Turvallisuus on ikkunoiden pesussa avaintekijä, etenkin korkeissa rakennuksissa joita Helsingissä riittää. Kaikki pesijämme on koulutettu noudattamaan tiukimpia turvallisuusprotokollia ja heillä on vuosien kokemus työskentelystä korkeuskammoa vaativissa olosuhteissa.

Kaikki uudet työnhakijat ja pesijäehdokkaat harjoittelevat tekniikan ensin kuntoon ja antavat teknisen näytteen suorituskyvystään ennen asiakastoimitukseen pääsyä. Vaikka suuret ikkunoiden pesut ovatkin Helsingissä urakoita ja hintataso sidottu, vaadimme reipasta etenemistä, jotta tulos kokeneiden ammattilaisten kanssa ei jää liiaksi jälkeen. Oikea tekniikka on myös taloudellinen tapa työskennellä, joten pidämme sen oppimista tärkeänä.

Oli sitten kyse ikkunan kuivaamisesta yhdellä läpivedolla, suuren 24-metrisen harjan liikuttamisesta, kiipeilytyönä tehtävästä ikkunanpesusta tai ikkunateippausten poistosta, on kaikissa paras tekniikkansa. Perusteellinen perehdytys, alkukoulutus ja jatkuva kouluttautuminen takaavat ammattitaitoisen henkilöstön, joka pystyy tuottamaan puhdasta lasipintaa ripeästi ja taloudellisesti.

Helsinki, kaupunki täynnä elämää ja liikettä, ansaitsee kimaltelevan kirkkaat ikkunat. Kutsu meidät tänään ja tee ikkunoiden pesu helpommaksi kuin koskaan. Älä anna likaisten ikkunoiden himmentää Helsingin kauneutta – anna meidän hoitaa ikkunoiden pesu puolestasi!

Varaa kartoitusaika ikkunoiden pesulle

Eri välineet vaativat omanlaisensa tekniikan ikkunanpesuun

Kaikki pesijämme omaavat työturvallisuuskortit, nosturikoulutukset ja mahdolliset erikoisammattikoulutukset. Useimmat kiipeilijämme ovat erittäin korkeasti koulutettuja huippuammattilaisia, jotka ovat erittäin tarkkaa ja huolellista joukkoa.

Suuret ikkunoiden pesu-urakat vaativat usein joko kahden tai useamman ”tyylin” teknistä osaamista ja me hallitsemme ne kaikki erittäin hyvin. Otamme huomioon asiakkaidemme tarpeet olipa kyseessä sitten kerrostaloasunto Kalliossa, merenrantahuvila Lauttasaaressa tai toimistotilat keskustassa. Voimme käsitellä kaikenlaiset ikkunat täydellä ammattitaidolla ja tehokkuudella. Asiantuntijoidemme tarkka ja perusteellinen ikkunoiden pesu varmistaa, että Helsinki näkyy kotisi ikkunoista kirkkaana ja selkeänä. Käytämme parhaita työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla saat puhtaat ikkunat ilman naarmuja tai sotkua.

Lisäpalvelut

Varsinaisen ikkunoiden pesun lisäksi monet muut lisäpalvelut ovat helposti saatavilla meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme.

Kun kaipaat laadukasta ikkunoiden pesua Helsingin alueella, ota meihin yhteyttä

Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja joustavat ajankohdat, jotka sopivat teidän aikatauluihinne. Kohtaamme mielellämme vaativimmatkin haasteet ja hoidamme ikkunoidenne pesun ammattimaisesti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Jos siis haluatte nauttia kirkkaista ikkunoista ilman rasitusta, valitkaa meidät. Lupaamme teille puhtaat ikkunat, jotka heijastavat Helsingin kauneutta parhaimmillaan.

Etsitkö laadukasta ikkunoiden pesupalvelua Helsingissä, joka tarjoaa erinomaiset tulokset joka kerta? Olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme Helsingissä toimiva, luotettava ja kokenut ikkunoiden pesupalvelu. Tarjoamme ammattimaista ikkunoiden pesua erilaisille kiinteistöille Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla, mukaan lukien asuinrakennukset, toimistot ja liiketilat. Ota yhteyttä ja tilaa ikkunanpesu ammattilaiselta!

Toimistomme HelsingissäTilaa ikkunanpesu

Ikkunoiden pesu Espoo | Ikkunoiden pesu Vantaa

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2024 Ionic Group - Ionic Palvelut Oy

Pyydä tarjous