Ikkunanpesujen lisäksi myös kokonaisvaltaiset julkisivupesut
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Ikkunanpesu Helsinki

Menemme korkeammalle ja vaikeampiin paikkoihin kuin muut ja pesemme kaiken puhtaaksi, kerralla. Toteutamme hankalimmatkin ikkunanpesut Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla.

Ikkunanpesu- ja muut siivouspalvelumme ovat kaiken kattavat ja meiltä saa palvelua myös kaikkein vaikeimmille tapauksille, joille muut ovat jo kääntäneet selkänsä. Hyödynnämme kaikkia tunnettuja tekniikoita sunnitellessamme pääsyä vaikeista vaikeimpaankin.

Katso yhteystietommeLähetä yhteydenottolomake

Kaikki kohteet – myös korkeiden ikkunoiden pesu

Hallitsemme luonnollisesti suuret nostimet ja telineet, mutta nopeutta, tehoa ja ketteryyttä tarjoavat sekä kiipeilytekniikka että Reach&Wash-pesujärjestelmä. Meiltä hoituvat myös korkeat kohteet. Varsinaisen ikkunoiden pesun lisäksi monet muut lisäpalvelut ovat helposti saatavilla meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme.

Poistamme ikkunoista lian lisäksi kalkkivalumat, lasikorroosion, ikkunateippaukset ja töhryt sekä kaiken sen, mitä lasipinnassa ei kuulu olla. Myös graffitin poisto ikkunapinnasta onnistuu.

Joskus joudutaan toteamaan, että pelkkä pesu ei riitä ja työ tarvitseekin esimerkiksi ikkunaremonttia tai vastaavaa korjausta. Nämä remontit ja korjauksetkin onnistuvat meidän toimesta. Voidaan siis sanoa, että olemme on täyden palvelun ikkunatalo, jonka kanssa toimiminen helpottaa tuntuvasti asiakkaan arkea. Toteuttamiemme ikkunanpesujen laadusta Helsingissä ja muualla Suomessa kertovat useat tyytyväiset asiakkaat!

Olivat kohteesi ikkunat korkealla, matalalla tai julkisivupesun tarve millainen tahansa, ota rohkeasti yhteyttä »

Ikkunoiden pesu on sen korkeimmalla ammattilaistasolla tekniikka- ja taitolaji

Meillä ei laskutustöissä harjoitella. Kaikki uudet työnhakijat ja pesijäehdokkaat harjoittelevat tekniikan ensin kuntoon ja antavat teknisen näytteen suorituskyvystään ennen asiakastoimitukseen pääsyä.

Vaikka suuret ikkunnoidenpesupalvelut ovatkin urakoita ja täten hintataso sidottu, vaadimme reipasta etenemistä, jotta tulos kokeneiden kanssa ei liiaksi jää jälkeen. Oikea tekniikka on myös rentouttava ja taloudellinen tapa työskennellä, joten pidämme sen oppimista tärkeänä.

Eri välineet vaativat omanlaisensa ikkunanpesutekniikan

Oli kyse sitten ikkunan kuivaamisesta yhdellä vedolla läpi, suuren 24 metrisen harjan heiluttelusta tai kiipeilytyönä tehtävästä pesusta, on kaikissa paras tekniikkansa. Ennen työn aloitusta meiltä saatava perusteellinen perehdytys, alkukoulutus, ja jatkuva kouluttautuminen takaavat ammattitaitoisen henkilöstön, joka pystyy tuottamaan puhdasta lasipintaa ripeästi ja taloudellisesti. Kaikki pesijämme omaavat työturvallisuuskortit, nosturikoulutukset ja mahdolliset erikoisammattikoulutukset. Esimerkiksi useimmat kiipeilijät ovat erittäin korkeasti koulutettuja huippuammattilaisia, jotka vastaavat itse itsestään ja ovat erittäin tarkkaa ja huolellista joukkoa.

Suuret ikkunoiden pesu-urakat vaativat usein joko kahden tai useamman ”tyylin” teknistä osaamista ja kaikki ne kaikki, me hallitsemme erittäin hyvin.

Anna ammattilainen auttaa

Ikkunanpesu Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko Uudenmaan alueella. Me autamme. Ota yhteyttä ja tilaa ikkunanpesu ammattilaiselta!

YhteystietommeYhteydenottolomake

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2021 Ionic Group - Ionic Group Oy

Pyydä tarjous