Ikkunanpesut - myös hankalat kohteet
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Ikkunanpesu Helsinki

Toteutamme hankalimmatkin ikkunanpesut Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Menemme korkeammalle ja vaikeampiin paikkoihin kuin muut ja pesemme kerralla kaiken puhtaaksi.

Ikkunanpesu ja muut siivouspalvelumme ovat kaikenkattavat ja meiltä saa palvelua myös kaikkein vaikeimmille tapauksille, joille muut ovat jo kääntäneet selkänsä. Hyödynnämme kaikkia tunnettuja tekniikoita suunnitellessamme pääsyä vaikeista vaikeimpaankin. Kun kaipaat ikkunoiden pesua Helsingin alueella, ole yhteydessä meihin!

Soita 0400 708 5241Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Meiltä onnistuu kaikki kohteet – myös korkeiden ikkunoiden pesu Helsingissä

Hallitsemme luonnollisesti suuret nostimet ja telineet, mutta nopeutta, tehoa ja ketteryyttä tarjoavat sekä kiipeilytekniikka että Reach&Wash-pesujärjestelmä. Meiltä hoituvat myös korkeat kohteet. Varsinaisen ikkunoiden pesun lisäksi monet muut lisäpalvelut ovat helposti saatavilla meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme.

Poistamme ikkunoista lian lisäksi kalkkivalumat, lasikorroosion ja töhryt sekä kaiken sen, mitä lasipinnassa ei kuulu olla. Myös ikkunateippausten poisto ja graffitin poisto ikkunan pinnasta onnistuu.

Joskus joudutaan toteamaan, että pelkkä pesu ei riitä ja työ tarvitseekin esimerkiksi ikkunaremonttia tai vastaavaa korjausta. Nämä remontit ja korjauksetkin onnistuvat meidän toimesta. Voidaan siis sanoa, että olemme täyden palvelun ikkunatalo, jonka kanssa toimiminen helpottaa tuntuvasti asiakkaan arkea. Toteuttamiemme ikkunanpesujen laadusta Helsingissä ja muualla Suomessa kertovat useat tyytyväiset asiakkaat!

Olivat kohteesi ikkunat korkealla, matalalla tai julkisivupesun tarve millainen tahansa, ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä ikkunanpesusta

Ikkunanpesu on tekniikka- ja taitolaji

Meillä ei laskutustöissä harjoitella. Kaikki uudet työnhakijat ja pesijäehdokkaat harjoittelevat tekniikan ensin kuntoon ja antavat teknisen näytteen suorituskyvystään ennen asiakastoimitukseen pääsyä.

Vaikka suuret ikkunoiden pesut ovatkin urakoita ja täten hintataso sidottu, vaadimme reipasta etenemistä, jotta tulos kokeneiden ammattilaisten kanssa ei liiaksi jää jälkeen. Oikea tekniikka on myös taloudellinen tapa työskennellä, joten pidämme sen oppimista tärkeänä.

Tarvitsetko ikkunanpesua Helsingissä?

Eri välineet vaativat omanlaisensa ikkunanpesutekniikan

Oli sitten kyse ikkunan kuivaamisesta yhdellä läpivedolla, suuren 24-metrisen harjan heiluttelusta tai kiipeilytyönä tehtävästä ikkunan pesusta, on kaikissa paras tekniikkansa. Ennen työn aloitusta meiltä saatava perusteellinen perehdytys, alkukoulutus ja jatkuva kouluttautuminen takaavat ammattitaitoisen henkilöstön, joka pystyy tuottamaan puhdasta lasipintaa ripeästi ja taloudellisesti.

Kaikki pesijämme omaavat työturvallisuuskortit, nosturikoulutukset ja mahdolliset erikoisammattikoulutukset. Useimmat kiipeilijämme ovat erittäin korkeasti koulutettuja huippuammattilaisia, jotka ovat erittäin tarkkaa ja huolellista joukkoa.

Suuret ikkunoiden pesu-urakat vaativat usein joko kahden tai useamman ”tyylin” teknistä osaamista ja me hallitsemme ne kaikki erittäin hyvin.

Kun kaipaat laadukasta ikkunanpesua Helsingin alueella, ota meihin yhteyttä

Ikkunanpesu Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko Uudenmaan alueella. Me autamme. Ota yhteyttä ja tilaa ikkunanpesu ammattilaiselta!

Toimistomme HelsingissäTilaa ikkunanpesu

Ikkunanpesu Espoo | Ikkunanpesu Vantaa

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2022 Ionic Group - Ionic Group Oy

Pyydä tarjous