Luomme uutta sisällä ja ulkoa
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Remonttipalvelut

Teemme kaikki purku-, rakennus-, maalaus- ja asennustyöt tai mitä ikinä muutos tarvitseekaan. Jos yhdistellään palveluita raskaan puhdistuksen tai vaikka kevyen siivouksen kanssa, ovat mahdollisuudet rajattomat.

Remonttipalvelut-otsikon taakse kätkeytyy erittäin laaja kirjo erilaisia palveluita, joiden tuloksena syntyy uutta vanhan tilalle. Huomattavaa kustannustehokkuutta syntyy kun kaikki hommat hoituvat yhdestä osoitteesta, yhden kontaktihenkilön kanssa kerralla valmiiksi.

Laaja asiakasverkostomme vuosien aikana on mahdollistanut kehittymisen ja oppimisen vailla vertaa. Yhteistyö esimerkiksi julkisten toimijoiden kanssa on tuonut eteemme mitä erilaisimpia työ- ja toimitusvaatimuksia.

Hyvällä suunnittelulla pääsee parhaaseen lopputulokseen

Vahvalla tuotetietoudella ja pitkällä kokemuksella eri materiaaleista autamme valitsemaan oikeat ja miellyttävät ratkaisut tilasi haastaviinkin kohtiin. Hyvin suunniteltu ja viimeistelty lopputulos lisää viihtyvyyttä sekä nostaa kiinteistön arvoa.

Tarvitsetko apua päätöksiin?

Konsultoivalla otteella voimme auttaa sinua tuottamalla lisäinformaatiota esim. väreistä, maalityypeistä, kalusteratkaisuista, materiaaleista jne.  Tarkoitusta varten oleva ratkaisu tuo hyvän mielen, oli se sitten ulkonäkö, elinkaari, kestävyys tai esim. väliaikaisuus.

0400 708 5241info@ionic.fi

Sisä- ja ulkoremontit

Pitkällä kokemusvuosien määrällä ja niiden aikana hankitulla erityisellä ammattitaidolla luomme uutta sisällä tai ulkona. Huoneistot ja liiketilat, ullakot – kellarit, lattiat – katot, kuiva – märkätilat, autotallit – varastot.

Pienet ja suuret sisäremontit. Muista että isompiin remontteihin sisältyy usein lupamenettelyjä tai ammattisertifikaattitöitä. Kaikki nämä saat luonnollisesti kauttamme.

Kevyelläkin pintaremontilla muuttuu tilan ulkonäkö ja olemus huomattavasti. Esimerkiksi laminaattilattian asennus, uudet listat ja pintojen maalaus on kevyt toimenpiden, jolla on jättimäinen vaikutus.

Vesi ja sähkötyöt on aina teetettävä ammattilaisella. Asennuspalvelumme auttaa sinua järkevään hintaan.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi remonttipalvelut Uudenmaan alueella, mukaan lukien Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Tarvitaanko asbestikartoitus?

Ennen vuotta 1994 rakennetuissa taloissa täytyy teettää asbestikartoitus ennen purkutöitä.

Keneltä tarvitaan lupa?

Asunto-osakeyhtiöissä remonttiin tarvitaan yleensä taloyhtiön lupa. Tarkista omasta taloyhtiöstäsi ohjeet. Muista ilmoittaa remontistasi ajoissa – noin kuukautta aiemmin. lupaa.

Pieniin töihin kuten tapetointiin, maalaukseen ja väliovien poistamiseen ei yleensä tarvita

Jos remontoit omakotitaloa, muita varmistaa että vakuutuksesi on kunnossa muutostöihin liittyen.

Soita 0400 708 5241 ja kysy lisää, kun ajatus muutoksesta on syntynyt!

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2024 Ionic Palvelut Oy

Pyydä tarjous