Puhdistamisessa onnistuminen vaatii tietoa
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Julkisivupesu ja -kunnostus

Julkisivupesu tai -puhdistus on toimintaa, jonka taakse kätkeytyy monenlaisia osa-alueita ja osaamista. Puhdistamisessa onnistuminen vaatii tietoa puhdistettavasta materiaalista, sen käyttäytymisestä valituissa menetelmissä ja reagoimisesta eri aineisiin.

Laaja tietotaito täytyy olla myös käytettävistä kemikaaleista, niiden yhteisvaikutuksista, vaikutuksista lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, tehoista, käyttöajoista jne. Jopa vedenpaineet ja lämpötilat vaativat harjoitusta, jos menetelmäksi on valittu painepesu.

Katso yhteystietommeLähetä yhteydenottolomake

Monipuoliset palvelut

Ionic Group Oy hallitsee kaikki julkisivujen puhdistukset, oli kyseessä sitten kasvusto, ympäristölika, pois haluttavat vanhat pinnoitteet tai pelkästään ikkunanpesu. Monipuolinen kalusto ja jatkuvasti päivitetty osaaminen takaavat parhaan puhdistustuloksen, jolloin julkisivupesu voidaan tehdä turvallisesti ja kustannustehokkaasti pintamateriaalia säästäen.

Graffitin poisto on yksi julkisivujen puhdistukseen liittyvistä erikoisaloistamme.

Menetelmät

  • Puu – soodapuhallus, kuumapaine
  • Tiili – kuumapaine, sooda- tai lasimurskapuhallus
  • Betoni ja kivi – kuumapaine, lasimurska tai vesihiekkapuhallus

Lisäpalvelut

  • Polymeerisuojaukset
  • Graffitisuojaukset
  • Tasoitukset ja maalaukset

Toiminta

  • Täsmällinen tarvekartoitus ja sopiminen palvelun tasosta sekä laajuudesta – kaikki vai jokin osakokonaisuus?
  • Julkisivupesu suunnitellaan tarkkaan ja työ raportoidaan täsmällisesti
  • Koepalan pesu kustannustason varmistamiseksi

Kasvustojen esto

BioComb mestari logo

Suomessa kasvustot ovat etelän maita suurempi ongelma rakennuksille. Tämä johtuu ilmastostamme. Etenkin Etelä-Suomessa, jossa lämpötila liikkuu ja sahaa usein nollan molemmin puolin. Erityisen vahingollista tämä saattaa olla tiilitaloille, joihin sammal on päässyt kasvamaan vuosien saatossa. Sammal varastoi huomattavasti vettä ja nollan tienoilla, kun vesi jäätyy ja sulaa, tapahtuu samalla laajenemista ja supistumista joka huonoimmassa tapauksessa halkaisee tiilen ja uhkana saattaa olla isokin rakenteellinen ja samalla taloudellinen haitta.

Paras lääke sammaleen ja samalla kaikkien kasvustojen torjuntaan on julkisivupesu, jonka yhteydessä suoritetaan myrkytys ja suojaus. 5-vuotinen myrkytys ja suojaus ovat verrattain edullista ja kun nykyiset kemikaalit vielä puhdistavatkin automaattisesti luonnonvoimien avulla, ei julkisivupesu enää tästä helpommaksi tule. Ionic Group Oy on koulutettu kasvustojen puhdistaja ja suojaaja BioComb-Mestari statuksella.

Ympäristölika

Mikäli vettä voi käyttää, on julkisivujen pesu paljon luultua edullisempaa ja erittäin kukkaroystävällinen tapa pitää kiinteistön pinnat edustavina ja hyvässä kunnossa vuosia ennen kuin remontin tarve tulee. Remonttia voi puhtaudella lykätä vuosikausia kun korroosio ei syövytä pintaa jatkuvasti.

Materiaalin mukaan valitut pesu- ja liuotinkemikaalit irrottavat lian ja oikein valittu vedenpaine, kuumana, huuhtoo ympäristöliat tehokkaasti mukanaan. Ionic Group Oy hallitsee tehokkaat pesuprojektit. Toteutamme nostosuunnitelmat, tilapäiset liikennejärjestelyt sekä turvalliset pesutapahtumat onnistuneeseen lopputulokseen puolestasi avaimet käteen periaatteella.

Vaikea lika ja pinnoitteet

Monesti kun julkisivupesusta puhutaan, tulee mieleen painepesu ja veden loiske. Joskus kun lika on todella tiukassa tai veden käyttö esim. rakenteellisista seikoista johtuen on esteellistä, voi Ionic Group Oy, täyden palvelun puhdistustalona, tarjota todellisia, vedettömiä vaihtoehtoja. Puhallustekniikoiden hallitsijana voimme tarjota erittäin hellävaraisen vaihtoehdon soodapuhalluksen muodossa. Soodapuhalluksen teho ei perustu törmäysvoimaan, vaan kemialliseen reaktioon, mistä johtuu sen hellävaraisuus puhdistettavaa materiaalia kohtaan.

Rajumpaa tehoa tarvittaessa käytämme puhaltamiseen lasimurskaa, jonka teho on hiekan tasolla, mutta puhallusjätteen tuotto huomattavasti vähäisempää. Kummatkin, sooda sekä lasimurska, ovat erinomaisia valintoja esim. vanhan kuluneen pinnoitteen poistoon, vaikkapa ennen uuden asennusta.

Tilaa ammattitaitoinen julkisivupesu meiltä:

040 3737 851info@ionic.fi

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2021 Ionic Group - Ionic Group Oy

Pyydä tarjous