Puhdistamisessa onnistuminen vaatii tietoa
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Julkisivujen pesu ja kunnostus

Julkisivujen pesu tai puhdistus on toimintaa, jonka taakse kätkeytyy monenlaisia osa-alueita ja osaamista. Julkisivupesussa onnistuminen vaatii tietoa puhdistettavasta materiaalista, sen käyttäytymisestä valituissa menetelmissä ja reagoimisesta eri aineisiin. Siksi työhön kannattaa valita kokenut ammattilainen.

Tekijän tietotaidon täytyy olla myös laaja käytettävistä kemikaaleista ja niiden yhteisvaikutuksista, vaikutuksista lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, tehoista, käyttöajoista jne. Jopa vedenpaineet ja lämpötilat vaativat harjoitusta, jos menetelmäksi on valittu painepesu.

Jos siis tarvitset julkisivujen pesua Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla pääkaupunkiseudulla, niin ota meihin yhteyttä! Etsitään sinun tarpeeseesi sopivin puhdistusmenetelmä.

Soita 040 3737 851

Monipuoliset julkisivujen pesut ja puhdistukset

Ionic Palvelut Oy hallitsee kaikki julkisivujen puhdistukset, oli kyseessä sitten kasvusto, ympäristölika, pois haluttavat vanhat pinnoitteet tai pelkästään ikkunanpesu. Monipuolinen kalusto ja jatkuvasti päivitetty osaaminen takaavat parhaan puhdistustuloksen, jolloin julkisivujen pesu voidaan tehdä turvallisesti ja kustannustehokkaasti pintamateriaalia säästäen.

Graffitin poisto on yksi julkisivujen puhdistukseen liittyvistä erikoisaloistamme.

Ota yhteyttä julkisivun pesusta

Puhdistusmenetelmät

  • Puu – soodapuhallus, kuumapaine
  • Tiili – kuumapaine, sooda- tai lasimurskapuhallus
  • Betoni ja kivi – kuumapaine, lasimurska tai vesihiekkapuhallus

Lisäpalvelut

  • Polymeerisuojaukset
  • Graffitisuojaukset
  • Tasoitukset ja maalaukset

Toiminta

  • Täsmällinen tarvekartoitus ja sopiminen palvelun tasosta sekä laajuudesta – kaikki vai jokin osakokonaisuus?
  • Julkisivupesu suunnitellaan tarkkaan ja työ raportoidaan täsmällisesti
  • Koepalan pesu kustannustason varmistamiseksi

Kasvustojen esto osana julkisivupesua

BioComb mestari logo

Suomessa kasvustot ovat etelän maita suurempi ongelma rakennuksille. Tämä johtuu ilmastostamme. Sammal on vahingollista etenkin Etelä-Suomessa, jossa lämpötila liikkuu ja sahaa usein nollan molemmin puolin. Erityisen vahingollista tämä saattaa olla tiilitaloille, joihin sammal on päässyt kasvamaan vuosien saatossa.

Sammal varastoi huomattavasti vettä. Kun vesi jäätyy ja sulaa, tapahtuu samalla laajenemista ja supistumista, joka pahimmassa tapauksessa halkaisee tiilen. Uhkana saattaa olla isokin rakenteellinen ja taloudellinen haitta.

Paras lääke sammaleen ja samalla kaikkien kasvustojen torjuntaan on julkisivupesu, jonka yhteydessä suoritetaan kemiallinen sammaleen poisto ja suojaus. 5-vuotinen kemiallinen käsittely ja suojaus ovat verrattain edullista. Kaiken lisäksi nykyiset kemikaalit puhdistavat automaattisesti sateen mukana. Käyttämämme aineet ovat täysin ympäristöystävällisiä.

Ionic Palvelut Oy on koulutettu kasvustojen puhdistaja ja suojaaja BioComb-Mestari statuksella. Teemme julkisivujen pesuja Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla Uudenmaan alueella.

Miten poistaa ympäristölika?

Jos vettä voidaan käyttää puhdistamiseen, niin julkisivupesu tulee kukkarolle edulliseksi. Säännöllinen puhdistus pitää julkisivut kunnossa ja ennenaikaisilta remonteilta voidaan välttyä. Remonttia voi puhtaana pidon avulla lykätä vuosikausia, kun korroosio ei syövytä pintaa jatkuvasti.

Materiaalin mukaan valitut pesu- ja liuotinkemikaalit irrottavat lian, ja oikein valittu vedenpaine huuhtoo ympäristöliat tehokkaasti mukanaan kuuman veden avulla. Ionic Palvelut Oy hallitsee tehokkaat pesuprojektit. Toteutamme nostosuunnitelmat, tilapäiset liikennejärjestelyt sekä turvalliset julkisivupesut puolestasi avaimet käteen -periaatteella.

Vaikean lian puhdistus

Monesti julkisivujen pesusta puhuttaessa tulee mieleen painepesu ja veden loiske. Joskus kun lika on todella tiukassa tai veden käyttö esimerkiksi rakenteellisista seikoista johtuen on esteellistä, voi Ionic Palvelut Oy, täyden palvelun puhdistustalona, tarjota toimivia ja tehokkaita vaihtoehtoja, jotka ovat vedettömiä.

Kokeneena puhallustekniikoiden hallitsijana voimme tarjota erittäin hellävaraisen vaihtoehdon soodapuhalluksen muodossa. Soodapuhalluksen teho ei perustu törmäysvoimaan, vaan kemialliseen reaktioon, mistä johtuu sen hellävaraisuus puhdistettavaa materiaalia kohtaan.

Suurempaa tehoa tarvittaessa käytämme puhaltamiseen lasimurskaa, jonka teho on hiekan tasolla, mutta puhallusjätteen tuotto huomattavasti vähäisempää. Kummatkin, sooda sekä lasimurska, ovat erinomaisia valintoja esimerkiksi vanhan kuluneen pinnoitteen poistoon, vaikkapa ennen uuden asennusta.

Tarvitsetko julkisivupesua Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla pääkaupunkisedulla? Ionic Palvelut Oy voi auttaa, sillä meiltä löytyvät kaikki tarvittavat välineet ja menetelmät hankaliinkin kohteisiin.

Tilaa ammattitaitoinen julkisivupesu meiltä:

Soita 040 3737 851 Pyydä tarjous julkisivun pesusta

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2024 Ionic Palvelut Oy

Pyydä tarjous