Ikkunoiden pesu - myös korkeat kohteet
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Ikkunoiden pesu Espoo

Olemme kokenut ja harjaantunut yritys, joka on pessyt ikkunoita jo vuosikymmenien ajan. Tarjoamme ikkunoiden pesua Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme yltää sinne, minne muut eivät välttämättä pääse.

Käytössämme on uusin kalusto sekä laaja valikoima erilaisia välineitä, joiden avulla pystymme pesemään ikkunoita haastavissakin kohteissa. Ikkunanpesun lisäksi tarjoamme myös muita palveluita kuten sammalen ja graffitien poistoa. Jos siis tarvitset asiantuntevaa ikkunanpesua Espoossa tai muualla pääkaupunkiseudulla, niin ota meihin yhteyttä!

Soita 0400 708 5241

Teemme ikkunoiden pesua Espoossa monipuolisesti

Ionic Palvelut Oy:n periaatteisiin kuuluu, että myös haastavat kohteet pestään ammattitaidolla. Henkilökuntamme on erinomaisesti koulutettua, ja meiltä löytyy tarvittavat välineet vaikeisiinkin ikkunanpesuihin. Kattavan kokemuksen ja kaluston ansiosta voimme pestä monenlaisia kohteita kuten hyvin korkeita rakennuksia sekä tavallista isompia ikkunoita.

Käytössämme on muun muassa edistynyt Reach&Wash-pesujärjestelmä, jonka avulla yllämme vaikeisiinkin paikkoihin. Meidän avullamme ikkunoiden pesu hoituu erilaisissa kohteissa Espoossa ja pääkaupunkiseudulla vaivatta.

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Kohteet, joiden ikkunoita pesemme

  • liiketilat
  • taloyhtiöt
  • kauppakeskukset
  • varastorakennukset
  • tuotantotilat
  • julkiset rakennukset
  • muut isot tilat ja rakennukset

Hoidamme myös liiketilojen sekä muiden rakennusten julkisivupesut nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Miksi ikkunoiden pesu kannattaa tehdä säännöllisesti?

Ikkunat on hyvä pestä tasaisin väliajoin, sillä monet epäpuhtaudet vaikuttavat niiden kuntoon. Katupöly, siitepöly, hiekka ja vesi vaikuttavat kaikki negatiivisesti ikkunan puhtauteen. Ikkunoiden siisteys vaikuttaa suoraan niiden ulkonäköön, mutta ikkunalasien puhtaudella on vaikutusta muuhunkin kuin niiden ulkoiseen ilmeeseen.

Lasi on yllättävän huokoinen materiaali, joka imee epäpuhtaudet itseensä ajan myötä. Voit huomata ilmiön esimerkiksi vanhojen juomalasien kanssa, sillä ne eivät ole enää kirkkaita kuten uusina. Ikkunalasit ovat samaa materiaalia ja voivat haalistua ajan myötä sekä vähäisen pesun seurauksena.

Suomessa on neljä vuodenaikaa, joten lämpötilan vaihtelu vaikuttaa lasiin. Kesäisin ikkunalasi laajenee hieman ja talvella lasi kutistuu. Lämpötila vaihtelee moneen kertaan etenkin Etelä-Suomessa, joten ikkunoiden pesu Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla tulee tarpeeseen.

Ikkunoiden puhtaudella voi olla vaikutusta myös ihmisten käyttäytymiseen. Asiakkaat käyvät mielellään kaupoissa ja rakennuksissa, joiden ikkunat ovat puhtaat. Siisteys luo hyvän ensivaikutelman ja puhtaat ikkunalasit päästävät myös enemmän valoa lävitseen.

Yleinen suositus on, että ikkunat kannattaisi pestä kaksi kertaa vuodessa. Asiakkaamme kuitenkin päättää oman tarpeensa mukaan, miten usein hän haluaa tilata ikkunanpesun. Ionic Palvelut on kokenut ja luotettava siivousalan toimija. Palvelumme ovat joustavia ja asiakas voi neuvotella kanssamme vapaasti, millaisen pesun haluaa ja miten usein.

Tarvitsetko ikkunoiden pesua Espoossa?

Mitä muita palveluita tarjoamme Espoossa ja pääkaupunkiseudulla?

Ikkunanpesun lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kanssa myös muita palveluita. Esimerkiksi sammalen ja kasvuston poisto onnistuvat meiltä näppärästi painepesulla, kuumapainepesulla tai kemiallisella käsittelyllä. Käytämme ainoastaan ekologisia aineita, joten sammalen ja muiden kasvustojen poisto tapahtuu ympäristöystävällisesti.

Meiltä hoituvat myös graffitien sekä töhryjen poistaminen. Rautainen ammattitaitomme on kehittynyt ajan saatossa, sillä olemme työskennelleet Helsingin kaupungin kumppanina. Poistamme graffiteja ja maalauksia esimerkiksi seinistä, kivistä ja asfaltilta.

Muut palvelumme

Tutustu palveluihin, ja ota meihin yhteyttä! Etsitään yhdessä paras puhdistusratkaisu juuri sinun tarpeesi mukaan.

Tilaa laadukas ikkunoiden pesu Espoossa ja Uudellamaalla

Kun etsit osaavaa ja laadukasta ikkunanpesua Espoossa, Helsingissä, Vantaalla tai muualla Uudenmaan alueella, niin me olemme oikea paikka ottaa yhteyttä. Voit sopia kanssamme ilmaisen kartoituskäynnin tai tilata ikkunoiden pesun saman tien.

Pyydä ilmainen kartoituskäyntiTilaa ikkunanpesu

Ikkunoiden pesu Helsinki| Ikkunoiden pesu Vantaa

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2024 Ionic Group - Ionic Palvelut Oy

Pyydä tarjous