Raskaan sarjan pintaremontit
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Pintaremontti

Etsitkö osaavaa pintaremontin toteuttajaa laadulla ja ammattitaidolla? Olemme tehneet toimitila- ja huoneistosaneerauksia vankalla ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella lähes 30 vuotta.

Ota yhteyttäPyydä tarjous pintaremontista

Laadukas pintaremontti on iätön

Pintaremontti on toimenpide, joka kannattaa tehdä kerralla kunnolla. Pintaremontti kohdistuu yleensä asunnon tai rakennuksen ulkonäön päivitykseen, jolloin tehdään yleensä seinien, lattioiden, kattojen ja muiden ulkopintojen käsittelyä. Pintaremontissa muutos koskee lähinnä sisustuspintoja kuten tapetteja, maaleja, lattiamateriaaleja ja valaistusta. Kevyt remontti on hyvä vaihtoehto, jos tilat ovat hyväkuntoiset, mutta kaipaavat piristystä tai modernisointia.

Tarjoamme kattavan valikoiman pintaremontti-ratkaisuja sekä remontin suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita niin kotitalouksille, yrityksille kuin taloyhtiöille. Materiaalit, pinnoitteet, työkalut ja kalusteet ovat muuttuneet vuosien saatossa, mutta laatu on ja pysyy. Halutun laadun määrittelee asiakas meidän avustuksellamme ja se toteutetaan aina sovittuun tasoon. Laadukas työnjälki ja käyttämämme materiaalit takaavat onnistuneen pintaremontin, joka kestää aikaa ja vähentää asiakkaidemme huolia remontoinnin aikana.

Asiakaskuntamme on laaja koostuen yksityisistä, yrityksistä, kunnista, taloyhtiöistä ja rakennuttajista, joille on kuluneiden vuosien saatossa saneerattu jo noin 450 erinäköistä ja -kokoista tilaa. Ionicin kattavaan palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa maalaustyöt, tapetoinnit, lattia- ja seinäpintojen uudistukset sekä saumaukset. Voit luottaa siihen, että pintaremontti sujuu ammattitaitoisissa käsissämme nopeasti ja ammattimaisesti alusta loppuun asti.

Kysy lisää pintaremontista

Pintaremonttien lisäksi saat meiltä

  • kaikki maalaustyöt ulkona ja sisällä
  • saunaremontit
  • ikkunaremontit
  • vesi- ja palovahinkojen korjaustyöt
  • kylpyhuoneremontit
  • rakennustekniset työt

Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja kaikella toiminnallamme on takuu. Asiakkaamme ei tarvitse huolehtia mistään, sillä teemme omana työnä myös syväpesut, desinfioinnit, tarvittavat siivoukset ja kiillotukset. Asiakkaamme saa siis todellisen ”avaimet käteen/muuta valmiiseen” -palvelun.

Ota yhteyttä ja tilaa kartoituskäynti

Yhteistyö Ionicin kanssa on helppoa ja huoletonta. Tarjoamme ilmaisen konsultaation ja kartoituksen pintaremonttia varten, jotta voimme suunnitella juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Emme tingi laadusta, vaan käytämme vain markkinoiden parhaita materiaaleja ja työkaluja takaamaan kestävän ja tyylikkään lopputuloksen. Teetä pintaremontti Helsinki alueella alan kokeneella ammattilaisella!

Soita 0400 708 5241info@ionic.fi

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2024 Ionic Palvelut Oy

Pyydä tarjous