Raskaan sarjan pintaremontit
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Pintaremontti

Olemme tehneet toimitila- ja huoneistosaneerauksia vankalla ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella lähes 30 vuotta. Pintaremontti on toimenpide, joka kannattaa tehdä kerralla kunnolla. Tämän me osaamme.

Ota yhteyttäPyydä tarjous pintaremontista

Laadukas pintaremontti on iätön

Pintaremontti kohdistuu yleensä asunnon tai rakennuksen ulkonäön päivitykseen, jolloin tehdään lähinnä pintojen eli seinien, lattioiden, kattojen ja muiden ulkopintojen käsittelyä. Kyseessä on yleensä kevyempi remontti, jossa muutos koskee lähinnä sisustuspintoja, kuten tapetteja, maaleja, lattiamateriaaleja ja valaistusta. Pintaremontti on hyvä vaihtoehto, jos tilat ovat hyväkuntoiset, mutta kaipaavat piristystä tai modernisointia.

Materiaalit, pinnoitteet, työkalut ja kalusteet ovat muuttuneet vuosien saatossa, mutta laatu on ja pysyy. Halutun laadun määrittelee asiakas meidän avustuksellamme ja se toteutetaan aina sovittuun tasoon.

Asiakaskuntamme on laaja koostuen yksityisistä, yrityksistä, kunnista, taloyhtiöistä ja rakennuttajista, joille on kuluneiden vuosien saatossa saneerattu jo noin 450 erinäköistä ja -kokoista tilaa.

Pintaremonttien lisäksi saat meiltä

  • Kaikki maalaustyöt ulkona ja sisällä
  • Saunaremontit
  • Ikkunaremontit
  • Vesi- ja palovahinkojen korjaustyöt
  • Kylpyhuoneremontit
  • Rakennustekniset työt

Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja kaikella toiminnallamme on takuu. Asiakkaamme ei tarvitse huolehtia mistään, sillä teemme omana työnä myös syväpesut, desinfioinnit, tarvittavat siivoukset ja kiillotukset. Asiakkaamme saa siis todellisen ”avaimet käteen/muuta valmiiseen” -palvelun.

Ota yhteyttä ja tilaa pintaremontti

Teetä pintaremontti Helsinki alueella alan kokeneella ammattilaisella!

Soita 0400 708 5241info@ionic.fi

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2023 Ionic Group - Ionic Group Oy

Pyydä tarjous