Puhdistuspalvelut ja haastavat erikoissiivoukset
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Puhdistuspalvelut

Liiketalojen ikkunapesu-urakat, suurineliöiset julkisivupintojen pesut tai laaja-alaiset kattotyöt sekä muut siivouspalvelut ovat arkipäiväämme, joissa kokemus, rutiini ja ammattitaito tuottaa tulosta.

Kaikista vaikeimmatkin kohteet sujuvat teknisen osaamisen ja erittäin laajan kokemuskirjon tuodessa korkeaa laatuvarmuutta. Henkilökuntamme hallitsee niin suurimpien nostimien käytön kuin kiipeilytekniikankin ja toisaalta työmenetelmistä sekä koneista myös niitä harvinaisimpia. Samalla pieteetillä hoituu kevyemmätkin siivousurakat ja yhtiössä onkin ammattitutkinnon suorittaneita siistijöitä.

Puhdistuspalveluitamme käyttävät kaikki suuret yksityiset toimijat sekä mm. kaikki pääkaupunkiseudun kaupungit, joten sopiva referenssikin löytyy varmasti. Lisätietoja, neuvoja tai apua kysymyksiin saat aina, joten ota yhteyttä ja kysy, paras etenemistapa löytyy aina.

Katso yhteystietommeLähetä yhteydenottolomake

Erikoissiivoukset

Erikoissiivousosastolta löytyy vaikeille ja hieman erikoisillekin tarpeille palvelua:

  • Liukuportaiden puhdistus – vain sitä tarkoitusta varten valmistetulla laitteistolla – yli 3000 pesukerran kokemuksella
  • Häätö-, kalma- ja huumeasuntojen raivaussiivous – raivaukset – poiskuljetukset – siivous – hajunpoistot
  • Kuivahöyrypuhallukset – 200 asteista kuivahöyryä suurpaineella, kuivana
  • Sooda- ja lasimurskapuhallukset
  • Suur- ja kuumapainepesut
  • Ikkunoiden pesut korkealta – Kiipeilytekniikka tai Reach&Wash, unohtamatta perinteistä nostinta
  • Puhdastilasiivoukset – Koulutettuja siistijöitä puhdastilasiivoukseen

Erikoissiivous mahdollisuutemme ovat todella erikoisia ja jos niitä yhdistää tavallisimpiin palveluihin, saadaan kaikenkattavia kombinaatioita eri palvelutarpeiisiin. Asiakkaallemme vaikeasta tilanteesta tulee helppo, koska ei tarvitse soitella eri urakoitsijoiden perään, vaan samasta numerosta, saman henkilön kanssa, kaikki onnistuu.

Olemme puhdistusalan arvostettu ammattilainen

Erikoissiivous, muut puhdistuspalvelumme, ammattitaitomme sekä asenteemme työhön ovat laajalti arvostettuja, josta kertoo asiakkaidemme ja kumppaniemme määrä. Asiakkaitamme ovat isot kiinteistösijoitus-, managerointi- ja siivousyritykset. Myös julkiset tahot, kuten kaikki pääkaupunkiseudun kaupungit, monet kaupunkien eri osastot ja  yhtiöt, käyttävät palveluitamme. Mikäli tarvitset referenssin tekemästämme työstä, löytyy vastaava lähes varmasti.

Olemme erittäin kokenut ja meritoitunut yhtiö sekä suurissa puhdistus- että pienissä siivousurakoissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Oli kyse sitten raskaasta, vaikeasta, kertaluontoisesta urakasta tai jatkuvasta sopimuspalvelusta, haluamme olla luottokumppani. Ota yhteyttä!

Myynti: 040 3737 851Työnjohto: 0400 265 363

Ja kuten sanottua: ”Jos sitä ei voi puhdistaa, me voimme sen uudistaa”

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2024 Ionic Palvelut Oy

Pyydä tarjous