Kattopesu ja painepesu kiinteistön pinnoille
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Kattopesu – ammattitaidolla tehty

Ionic Palvelut Oy:ltä saat kaikki kattopesut, painepesut sekä soodapuhallukset alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja muu Uusimaa. Ammattilaista käyttämällä varmistat pesutuloksen ja minimoit vahinkoriskit!

Ota yhteyttäLähetä yhteydenottolomake

Kattopesu antaa kiinteistölle uuden ilmeen

Kiinteistöjen ulkonäköön, kunnossapitoon ja elinkaareen voi vaikuttaa myös edullisin keinoin. Kattopesu on tärkeä toimenpide jokaisen kiinteistönomistajan huoltokalenterissa. Sen avulla pidetään yllä kiinteistön viihtyisyyttä, ulkonäköä ja arvoa.

Katon huolto on hyvä aloittaa kattopesulla, joka on tehokas ja turvallinen tapa puhdistaa kattopinta erilaisista epäpuhtauksista kuten sammaleesta, lehdistä, levästä, jäkälästä ja muista materiaaleista, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa katolle tai estää sadeveden normaalia virtausta.

Säännöllinen huolto ei ainoastaan paranna talosi ulkonäköä, vaan se myös pidentää kattomateriaalin käyttöikää ja auttaa torjumaan sekä ehkäisemään kosteus- ja homevaurioita, jotka voivat olla terveydelle haitallisia. Ionic Palveluiden ammattilaisten suorittama kattopesu takaa, että kattosi pysyy terveenä ja siistinä vuosia eteenpäin.

Voinko itse tehdä kattopesun?

Kattopesu voidaan tehdä monin eri tavoin ja menetelmin riippuen katon materiaalista. Kattopesu on tärkeä osa katon huoltotoimia, sillä ylimääräinen kasvusto voi vahingoittaa katon tiiviyttä ja aiheuttaa vuotoja. Eri kattojen kuten pelti-, tiili- tai huopakaton pesu vaatii asiantuntemusta ja oikeita pesuaineita. Ammattilaisten suorittamana kattopesu takaa sen, että tehtävä suoritetaan oikein, turvallisesti ja tehokkaasti, jolloin katolle ei aiheudu vahinkoa.

Katon kunnollinen liuotinpesu kuumalla suurpaineella muuttaa kiinteistön ulkonäköä merkittävästi. Kuumalla suurpaineella tai soodapuhalluksella syntyy myös huolellinen pohjatyö ennen mahdollisia tasoite- ja maalaustöitä.

Meiltä sujuvat kattojen ja pintojen kunnostukset vuosikymmenten kokemuksella, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Soita 040 3737 851

Suorittamamme kattopesut ovat varma menestys

Oli kyseessä sitten sammaloitunut katto, homeinen talo, likainen julkisivu, rappeutunut kivipinta, nurmettunut pihalaatta tai graffitit, pystymme tarjoamaan kustannustehokkaan ratkaisun huippulaitteistomme turvin.

Meiltä tilattuna kattopesu ja muut puhdistustyöt onnistuvat varmasti. Saamme kattosi puhtaaksi ammattitaidolla! Hoidamme kaikki halutut palvelut huuhtelusta täysremonttiin, joten kutsu meidät auttamaan arvioinnissa!

BioComb mestari logo

Käyttämämme kattopesu- ja kattohuoltomenetelmät:

 • Dynajet-Pro painepesujärjestelmä: 0-500 BAR, max. 140 asteinen vesi
 • Weidner Kuivahöyrypuhallus: 180 asteista höyryä suurpaineella, kuivana
 • Ionic puhallusjärjestelmä
 • Soodapuhallus
 • Lasimurskapuhallus
 • Vesihiekkapuhallus
 • Tasoite- ja maalaustyöt
 • Rappaukset
 • Pinnoitukset

Kysy lisää

Miksi valita kattopesu Ionic Palvelut Oy:ltä?

 • Laadukkaat pesuaineet ja menetelmät: käytämme ympäristöystävällisiä ja laadultaan korkeatasoisia pesuaineita, jotka eivät vahingoita kattomateriaaleja tai kasvillisuutta. Menetelmämme ovat hellävaraisia ja turvallisia rakenteille ja pinnoille.
 • Ammattitaitoinen henkilökunta: tiimimme koostuu kokeneista kattoasiantuntijoista, jotka ovat saaneet kattavan koulutuksen kattopesutehtävissä. Voit luottaa siihen, että työmme jälki on aina ensiluokkaista.
 • Kilpailukykyinen hinnoittelu: tarjoamme palveluitamme markkinoiden parhaaseen hintaan tinkimättä laadusta tai turvallisuudesta.
 • Räätälöidyt palvelut: jokainen katto on erilainen, ja me huomioimme tämän suunnittelemalla kattopesu- ja kattohuoltotoimenpiteet juuri sinun kohteesi yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoitus

Säännöllisesti huollettu ja puhdas katto kestää paremmin erilaisia sääolosuhteita ja auttaa ehkäisemään tehokkaasti vesivahinkoja. Kattopesu on helppoa ja turvallista ammattilaistemme otteissa.

Kartoitukset ja toimintaehdotukset ovat maksuttomia ja antavat hyvän sekä laajan käsityksen käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Voit pyytää meidät kartoituskäynnille Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle tai muualle pääkaupunkiseudulle.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Tilaa vaivaton ja kustannustehokas kattopesu alan kokeneelta Ionic Palvelut Oy:ltä. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja kysy lisää – me autamme mielellämme!

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2024 Ionic Group - Ionic Palvelut Oy

Pyydä tarjous