Kattopesu ja painepesu kiinteistön pinnoille
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Kattopesu

Ionic Groupilta kaikki kattopesut, painepesut ja soodapuhallukset Helsingissä, Vantaalla, Espoossa sekä muualla Uudellamaalla. Ammattilaista käyttämällä varmistat pesutuloksen ja minimoit vahinkoriskit!

Ota yhteyttäLähetä yhteydenottolomake

Kattopesu antaa kiinteistölle uuden ilmeen

Kiinteistöjen ulkonäköön, kunnossapitoon ja elinkaareen voi vaikuttaa myös edullisin keinoin. Kattohuolto on hyvä aloittaa kattopesulla, joka voidaan tehdä monin eri tavoin ja menetelmin riippuen katon materiaalista. Tehokkaalla kattopesulla poistetaan lika ja mahdollinen kasvusto, kuten sammaleet, levä ja jäkälä. Kattopesu on tärkeä osa katon huoltoa, sillä kasvusto voi vahingoittaa katon tiiviyttä ja aiheuttaa vuotoja.

Katon kunnollinen liuotinpesu kuumalla suurpaineella muuttaa kiinteistön ulkonäköä merkittävästi. Kuumalla suurpaineella tai soodapuhalluksella syntyy myös huolellinen pohjatyö ennen tasoite- ja maalaustöitä.

Meiltä sujuvat kattohuolto ja pintojen kunnostukset vuosikymmenten kokemuksella, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Soita 040 3737 851

Suorittamamme pesut ovat varma menestys

Oli kyseessä sitten sammaloitunut katto, homeinen talo, likainen julkisivu, rappeutunut kivipinta, nurmettunut pihalaatta tai graffitit, pystymme tarjoamaan kustannustehokkaan ratkaisun huippulaitteistomme turvin.

Meiltä tilattuna kattopesu ja muut puhdistustyöt onnistuvat varmasti. Saamme kattosi puhtaaksi ammattitaidolla! Hoidamme kaikki halutut palvelut huuhtelusta täysremonttiin, joten kutsu meidät auttamaan arvioinnissa!

BioComb mestari logo

Käyttämämme kattopesu- ja kattohuolto-menetelmät:

  • Dynajet-Pro painepesujärjestelmä: 0-500 BAR, Max. 140 asteinen vesi
  • Weidner Kuivahöyrypuhallus: 180 asteista höyryä suurpaineella, kuivana
  • Ionic puhallusjärjestelmä
  • Soodapuhallus
  • Lasimurskapuhallus
  • Vesihiekkapuhallus
  • Tasoite- ja maalaustyöt
  • Rappaukset
  • Pinnoitukset

Katso yhteystietommeLähetä yhteydenottolomake

Ota yhteyttä ja kysy kattopesusta

Katot ja muut kiinteistöjen pinnat puhtaaksi! Toimialuettamme on koko Uusimaa mukaan lukien Helsinki, Espoo ja Vantaa. Tilaa kattopesut ja muut puhdistustyöt alan kokeneelta ammattilaiselta!

Ota yhteyttä

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2023 Ionic Group - Ionic Group Oy

Pyydä tarjous