Ionic Group on paras valinta painepesukumppaniksi
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Korkeapainepesu

Ionic Group tarjoaa parhaan korkeapainepesun Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Koulutettu henkilökuntamme pitää huolen, että työn jälki on erinomaista.

Korkeapainepesun tulee johtaa kohteen tai omaisuuden arvon kohoamiseen ja elinkaaren pitenemiseen. Tavoitteisiin ei päästä pelkällä korkeapainepesulla, vaan lisäksi tarvitaan vankka tietämys muihin lopputulokseen vaikuttavista tärkeistä tekijöistä.

Korkeapainepesu aloitetaan tarvekartoituksella

  • Valitaan esitoimet: ehkä liuotus, esipesu vai jokin muu
  • Varsinainen painepesu: korkeapainepesu, kuumapainepesu, kylmä vesi tai kevyt huuhtelu
  • Jälkitoimet: suojaus, uudelleen pinnoitus tai kenties kasvustonesto

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Korkeapainepesu on tehokas puhdistusmenetelmä

Korkeapainepesussa ja painepesussa vedenpaine on keskeisessä asemassa. Painepesu on pesemisen tehokkain ja voimakkain muoto. Nämä asiat ovat tietysti itsestään selviä, mutta meidän tehokkuutemme tarkoittaa osin muunlaisia arvoja.

Ionic Groupin tehokkuus koostuu ajansäästöstä. Aikaa säästyy, kun lähdemme liikkeelle työmaata kohti ja ajansäästöä syntyy myös työmaalla. Tarvitsemme myös vähemmän resursseja, esimerkiksi vettä, sillä toimintamme on energiatehokasta.

On tärkeää, että kalusto on helposti liikkuvaa, kevyttä käsitellä, kestävää ja vastaa aina kulloisenkin tehtävän tarvetta. Etukäteen suunnitellut painepesukokoonpanot takaavat nopean liikkeellelähdön ja sopivan voimavaran palvelutarpeeseen nähden. Laitteiston huoltaminen säännöllisesti on myös ensiarvoisen tärkeää sen toimivuuden sekä palvelukatkosten aiheuttamien viivästysten välttämiseksi

Täsmällinen huolto on tärkeää toimivan asiakaspalvelun lisäksi myös painepesulaitteiston toimivuuden kannalta. Korkeapainepesuyksikkö joutuu työpäivänsä aikana äärimmäiseen rasitustilaan. Jos laitteisto on tietyn aikaa alhaalla, niin se aiheuttaa aina ylimääräisiä kuluja. Meillä huolto toimii, joten aikaa ja rahaa säästyy sitä kautta.

Kysy lisää painepesusta

Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti

Koulutuksen ja koulutuksesta saadun tiedon soveltaminen käytäntöön on ammattitaidon ja kokemuksen perusta. Tämän me Ionic Groupissa olemme ymmärtäneet ja siksipä henkilöstömme kouluttautuu jatkuvasti.

Seuraamme herkeämättä alalla tapahtuvaa kehitystä ja innovointia sekä satsaamme, panostamme ja sijoitamme niihin parhaan kykymme mukaan. Korkeapainepesu- tai painepesulaitteistojen hankinnan jälkeen otamme kaiken koulutuksen vastaan, mitä tehdas -tai laitevalmistaja kykenee tarjoamaan.

Kemikaalipuolella, esimerkiksi kasvustonestokäsittelyjen suhteen, käymme ainevalmistajan kanssa jatkuvaa keskustelua uusista tuulista ja mahdollisista koulutuksista. Olemme erittäin kiinnostuneita ja halukkaita tietämään lisää kehitystyöstä ja tulevista mahdollisuuksista.

Graffitin- ja töhryjen poiston puolella seuraamme kemikaalien kehitystä, käymme koulutuksissa, kokouksissa ja testipäivillä tai muissa tehtaiden ja valmistajien järjestämillä tapahtumapäivillä.

Vuosien ajan, suurten ja pienten asiakkaidemme kohteiden kanssa toimiessamme, olemme keränneet määrällisesti ja laadullisesti arvokkasta kokemusta. Omaamme ymmärryksen toimintatavoista, kehitystarpeista sekä ennakoivasta toimintatavasta. Mikäli uskot, että meistä olisi toimimaan myös sinun kanssasi, soita meille ja pyydä meidät kartoittamaan tilannettasi.


Pyydä tarjous – kartoitus on maksuton

Jos sinulla on selkeä tarve, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Yhdessä voimme kartoittaa yksilöllisen palveluntarpeesi.

Jos sinulla on tarve, johon et vielä tiedä ratkaisua, ota yhteyttä ja pyydä apua meiltä. Etsimme kanssasi oikeat toimenpiteet ja toimivan ratkaisun.

Kartoitukset ja toimintaehdotukset ovat maksuttomia ja antavat hyvän sekä laajan käsityksen käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Voit pyytää meidät käymään Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle tai muualle pääkaupunkiseudulle.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti


Miksi soittaisit meille?

Samasta syystä kuin pääkaupunkiseudun kaupungit, suuret siivousyhtiöt, isännöitsijätoimistot ja kiinteistö- ja manageritoimistot, muutamia kumppaneita mainitaksemme.

Ei kannata kuitenkaan unohtaa pienempiä asiakkaitamme, aina sitä loppelaista mummon mökkiä myöten. He kaikki ovat soittaneet ja luottaneet kykyymme olla paras kumppani painepesuissa ja korkeapainepesuissa.

Jos siis tarvitset asiantuntevaa ja huolellista korkeapainepesun ammattilaista Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai muualla pääkaupunkisedulla, niin soita meille tai lähetä lomake! Olemme ratkaisukeskeinen toimija, jolle asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa.

Soita 0400 708 5241

Kilpailu on alalla kovaa eikä kukaan varmasti niele purematta, jos joku sanoo olevansa alan paras. Me uskomme pääsevämme tähän asemaan ja parhaaksi painepesun kumppaniksi muutamaan avainasiaan voimakkaasti keskittymällä:

  • Ymmärretty tarve
  • Tehokas ja huollettu kalusto
  • Jatkuvasti kouluttautuva henkilöstö

Ymmärretty tarve tarkoittaa sitä, että me Ionic Groupissa haluamme todella ymmärtää asiakkaamme ongelman tai tarpeen, jopa hänen sanojensa takaa. Jos asiakas sanoo haluavansa puhtaan ja kauniin pinnan, meidän tehtävämme on ymmärtää millä toimilla tähän lopputulokseen parhaiten ja edullisimmin päästään.

Tieto ja taito ovat tärkeässä osassa painepesussa. Kun haluat ammattitaitoista korkeapainepesua Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla pääkaupunkiseudulla, niin ota meihin yhteyttä! Etsitään sinun siivoustarpeisiisi sopivin ratkaisu.

Kiinnostuitko korkeapainepesusta?

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2023 Ionic Group - Ionic Group Oy

Pyydä tarjous