Ionic Group on paras valinta painepesukumppaniksi
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Korkeapainepesu

Ionic Palvelut tarjoaa kiinteistöille parhaan korkeapainepesun Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Olemme korkeapainepesun asiantuntijoita.

Koulutettu henkilökuntamme pitää huolen, että työn jälki on erinomaista. Asiakkaitamme ovat pääkaupunkiseudun kotitaloudet, kaupungit, siivousyhtiöt, isännöitsijätoimistot sekä kiinteistöyhtiöt.

Ota yhteyttä

Korkeapainepesu aloitetaan tarvekartoituksella

Korkeapainepesu alkaa meillä aina huolellisella tarvekartoituksella eli keskustelemme asiakkaan kanssa pesuun liittyvistä tarpeista ja toiveista. Keskustelun jälkeen teemme perusteellisen tutkimuksen kiinteistön erityispiirteistä. Tämän pohjalta räätälöimme yksilöllisen korkeapainepesuratkaisun, joka vastaa mahdollisimman hyvin asiakkaan toiveita ja kiinteistön erityisvaatimuksia. Tarvekartoitus auttaa meitä varmistamaan, että saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

  • Esitoimet: aluksi valitsemme sopivan liuotuksen tai esipesun kohteen mukaan. Tämän jälkeen valmistelemme tarvittavat pesuaineet ja laitteet.
  • Tarkastukset: ennen pesun aloittamista tarkastamme huolellisesti rakennuksen ulkopinnat. Etsimme mahdollisia vaurioita, kuten halkeamia tai irtonaista maalia, jotta voimme varmistaa korkeapainepesun turvallisuuden.
  • Suojaukset: suojaamme kaikki alueet, jotka eivät tarvitse pesua tai jotka saattavat vahingoittua pesusta. Tämä varmistaa, että vain halutut alueet puhdistetaan.
  • Varsinainen painepesu:itse pesuvaiheessa käytämme korkeapainepesua, kuumapainepesua, kylmää vettä tai kevyttä huuhtelua tarpeen mukaan.
  • Jälkitoimet: pesun jälkeen suojaamme pinnat, teemme tarvittaessa uudelleen pinnoitukset tai kasvustoneston. Nämä toimenpiteet auttavat säilyttämään puhdistetun pinnan puhtaana ja hyväkuntoisena pidempään.

Miksi tilata korkeapainepesu Ionicilta?

Ionic Palvelut Oy on luotettava ja kokenut korkeapainepesujen sekä julkisivupesujen tekijä. Meillä on laaja kokemus erilaisista kohteista ja olemme kehittäneet toimintatapoja, jotka takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Asiakaskuntamme luottaa korkealaatuisiin palveluihimme, jotka perustuvat ammattitaitoon, laadukkaisiin työvälineisiin ja asiakaslähtöiseen palveluun.

Turvallisuus ja laatu ovat Ionic Palveluiden toiminnan kulmakiviä. Pyrimme varmistamaan, että jokainen projekti täyttää korkeimmat laatustandardit. Olemme vakiinnuttaneet asemamme pääkaupunkiseudun johtavana korkeapainepesun tarjoajana keskittymällä muutamiin keskeisiin tekijöihin:

  • Tunnistamme ja ymmärrämme asiakkaan tarpeet tarkasti.
  • Käytössämme on tehokas, hyvin huollettu kalusto.
  • Henkilöstömme osallistuu jatkuvaan koulutukseen pysyäkseen alan kehityksen kärjessä.

Jos siis tarvitset asiantuntevaa ja huolellista korkeapainepesun ammattilaista Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai muualla pääkaupunkisedulla, niin soita meille 040 373 7851 tai lähetä yhteydenottolomake! Etsitään sinun pesutarpeisiisi sopivin ratkaisu.

Mitä hyötyä on kiinteistön korkeapainepesusta?

Korkeapainepesu on tehokas ja ympäristöystävällinen tapa puhdistaa kiinteistön ulkopinnat. Se puhdistaa ulkopintoja perusteellisesti poistamalla pinttyneen lian, homeen, sammalen, ilmansaasteet ja muut epäpuhtaudet palauttaen pinnat alkuperäiseen loistoonsa. Pesun jälkeen rakennuksen ulkoasu kohentuu huomattavasti, mikä parantaa rakennuksen yleistä esteettistä ilmettä.

Kiinteistön hyvä ja puhdas ulkonäkö voi säilyttää tai jopa parantaa sen markkina-arvoa, koska se viestii hyvin hoidetusta omaisuudesta potentiaalisille ostajille tai vuokralaisille. Se on myös nopea ja kustannustehokas tapa ylläpitää kiinteistön arvoa.

Korkeapainepesu pidentää rakenteiden käyttöikää. Säännöllinen korkeapainepesu voi vähentää kiinteistölle kohdistuvaa rasitusta ja jatkuvan ylläpidon tarvetta auttaen pintoja pysymään puhtaana ja ehjänä pitkään. Korkeapainepesu voi myös paljastaa rakennuksen pinnalla olevat viat, kuten halkeamat, irtoilevat maalipinnat ja muut vauriot, jotka saattaisivat helposti jäädä huomioimatta ilman perusteellista puhdistusta.

Korkeapainepesu poistaa homeen ja levät, jotka voivat aiheuttaa terveyshaittoja ihmisille ja eläimille. Puhdas ympäristö vähentää home- ja sieni-itiöiden määrää, mikä on hyväksi rakennuksen käyttäjien terveydelle. Esimerkiksi liukkaat leväpinnat, sammal tai muut liukkaat aineet voivat aiheuttaa kompastumisen tai liukastumisen vaaran. Korkeapainepesu auttaa pitämään kävelytiet, portaat, terassit ja muut ulkoalueet turvallisempina puhdistamalla nämä potentiaalisesti vaaralliset liukkaat pinnat.

Korkeapainepesu on olennainen osa ulkopintojen maalaus- tai pinnoitusprosessia, sillä se puhdistaa pinnat perusteellisesti ennen uuden maalin tai pinnoitteen levittämistä, mikä auttaa takaamaan paremman ja kestävämmän lopputuloksen.

Kysy lisää

Ionicin tehokas korkeapainepesu

Korkeapainepesu on tehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu kiinteistön ulkopintojen puhdistamiseen, jossa vedenpaine on keskeisessä asemassa. Painepesu on pesemisen tehokkain ja voimakkain muoto. Korkeapainepesumme palauttaa pinnat alkuperäiseen loistoonsa, pidentää rakenteiden käyttöikää ja parantaa kiinteistön ulkonäköä.

Meidän tehokkuutemme tarkoittaa myös muunlaisia hyötyjä asiakkaalle. Ionic Palveluiden tehokkuus koostuu ajansäästöstä liikkeellelähdössä ja työmaalla. Kalustomme on helposti liikkuvaa, kevyttä käsitellä, kestävää ja vastaa aina kulloisenkin tehtävän tarvetta. Etukäteen suunnitellut painepesukokoonpanot takaavat nopean liikkeellelähdön ja oikeanlaiset resurssit kunkin pesukohteen mukaan.

Laitteiston säännöllinen huolto on tärkeää sujuvalle asiakaspalvelulle. Huoltamisella varmistamme laitteiston moitteettoman toiminnan ja vältämme palvelukatkosten aiheuttamat viivästykset. Korkeapainepesuyksikkö joutuu työpäivän aikana äärimmäiseen rasitustilaan. Jos laitteisto olisi tietyn aikaa poissa käytöstä, aiheuttaisi se aina ylimääräisiä kuluja. Meillä huolto toimii, joten aikaa ja rahaa säästyy. Tarvitsemme myös vähemmän resursseja, esimerkiksi vettä, sillä toimintamme on energiatehokasta.

Kysy lisää korkeapainepesusta

Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti

Uskomme vahvasti, että laadukkaan palvelun ytimessä ovat jatkuva oppiminen ja kehittyminen. Koulutus ja sen käytäntöön soveltaminen muodostavat ammattitaitomme ja kokemuksemme perustan. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja innovaatioita ja investoimme niihin parhaan kykymme mukaan. Hankkimiemme korkeapainepesu- tai painepesulaitteistojen osalta hyödynnämme kaiken koulutuksen, jonka tehdas- tai laitevalmistaja tarjoaa.

Kemikaalien osalta, kuten kasvustonestokäsittelyssä, käymme jatkuvaa vuoropuhelua ainevalmistajan kanssa uusista trendeistä ja mahdollisista koulutuksista. Olemme erittäin kiinnostuneita oppimaan lisää kehitystyöstä ja tulevista mahdollisuuksista. Graffitien- ja töhryjen poiston osalta pysymme ajan tasalla kemikaalien muutoksia, osallistumme koulutuksiin, testipäiviin ja muihin tehtaiden ja valmistajien järjestämiin tapahtumiin.

Toimiessamme vuosien ajan erilaisten asiakkaidemme kohteissa, olemme keränneet merkittävän määrän arvokasta kokemusta. Meillä on oikeat toimintatavat, vastaamme kehitystarpeisiin ja toteutamme ennakoivaa toimintatapaa. Olemme luotettava kumppani myös sinulle, joten soita meille, niin voimme kartoittaa tilanteesi ja pesutarpeesi.

Soita 040 373 7851

Pyydä tarjous – kartoitus on maksuton

Kun tarvitset pesupalveluita kohteessasi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Yhdessä voimme kartoittaa yksilöllisen palveluntarpeesi. Jos sinulla on tarve, johon et vielä tiedä ratkaisua, ota yhteyttä ja pyydä apua meiltä. Etsimme kanssasi oikeat toimenpiteet ja toimivan ratkaisun.

Kartoitukset ja toimintaehdotukset ovat maksuttomia ja antavat hyvän sekä laajan käsityksen käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Voit pyytää meidät käymään Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle tai muualle pääkaupunkiseudulle.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

 

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2024 Ionic Palvelut Oy

Pyydä tarjous