Ionic Group on paras valinta painepesukumppaniksi
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Korkeapainepesu

Ionic Palvelut tarjoaa parhaan korkeapainepesun Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Koulutettu henkilökuntamme pitää huolen, että työn jälki on erinomaista.

Korkeapainepesun tulee johtaa kohteen tai omaisuuden arvon kohoamiseen ja elinkaaren pitenemiseen. Tavoitteisiin ei päästä pelkällä painepesulla, vaan lisäksi tarvitaan vankka tietämys muihin lopputulokseen vaikuttavista tärkeistä tekijöistä.

Korkeapainepesu aloitetaan tarvekartoituksella

  • valitaan esitoimet: ehkä liuotus, esipesu vai jokin muu
  • varsinainen painepesu: korkeapainepesu, kuumapainepesu, kylmä vesi tai kevyt huuhtelu
  • jälkitoimet: suojaus, uudelleen pinnoitus tai kenties kasvustonesto

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Mitä hyötyä on kiinteistön korkeapainepesusta?

Korkeapainepesu puhdistaa kiinteistön ulkopintoja perusteellisesti poistamalla pinttyneen lian, homeen, sammalen, ilmansaasteet ja muut epäpuhtaudet. Pesun jälkeen rakennuksen ulkoasu kohentuu huomattavasti, mikä parantaa rakennuksen yleistä esteettistä ilmettä. Kiinteistön hyvä ja puhdas ulkonäkö voi säilyttää tai jopa parantaa sen markkina-arvoa, koska se viestii hyvin hoidetusta omaisuudesta potentiaalisille ostajille tai vuokralaisille.

Säännöllinen korkeapainepesu voi vähentää kiinteistölle kohdistuvaa rasitusta ja jatkuvan ylläpidon tarvetta auttaen pintoja pysymään puhtaana ja ehjänä pitkään. Korkeapainepesu voi myös paljastaa rakennuksen pinnalla olevat viat, kuten halkeamat, irtoilevat maalipinnat ja muut vauriot, jotka saattaisivat helposti jäädä huomioimatta ilman perusteellista puhdistusta.

Korkeapainepesu poistaa homeen ja levät, jotka voivat aiheuttaa terveyshaittoja ihmisille ja eläimille. Puhdas ympäristö vähentää home- ja sieni-itiöiden määrää, mikä on hyväksi rakennuksen käyttäjien terveydelle. Esimerkiksi liukkaat leväpinnat, sammal tai muut liukkaat aineet voivat aiheuttaa kompastumisen tai liukastumisen vaaran. Korkeapainepesu auttaa pitämään kävelytiet, portaat, terassit ja muut ulkoalueet turvallisempina puhdistamalla nämä potentiaalisesti vaaralliset liukkaat pinnat.

Korkeapainepesu on olennainen osa ulkopintojen maalaus- tai pinnoitusprosessia, sillä se puhdistaa pinnat perusteellisesti ennen uuden maalin tai pinnoitteen levittämistä, mikä auttaa takaamaan paremman ja kestävämmän lopputuloksen.

Ionicin tehokas korkeapainepesu

Korkeapainepesussa vedenpaine on keskeisessä asemassa. Painepesu on pesemisen tehokkain ja voimakkain muoto. Meidän tehokkuutemme tarkoittaa myös muunlaisia hyötyjä asiakkaalle.

Ionic Palveluiden tehokkuus koostuu ajansäästöstä liikkeellelähdössä ja työmaalla. On tärkeää, että kalusto on helposti liikkuvaa, kevyttä käsitellä, kestävää ja vastaa aina kulloisenkin tehtävän tarvetta. Etukäteen suunnitellut painepesukokoonpanot takaavat nopean liikkeellelähdön ja sopivan voimavaran palvelutarpeeseen nähden.

Laitteiston säännöllinen huolto on tärkeää sujuvalle asiakaspalvelulle. Laitteiston huoltaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta laitteisto toimii moitteettomasti ja vältetään palvelukatkosten aiheuttamat viivästykset. Korkeapainepesuyksikkö joutuu työpäivänsä aikana äärimmäiseen rasitustilaan. Jos laitteisto on tietyn aikaa alhaalla, niin se aiheuttaa aina ylimääräisiä kuluja. Meillä huolto toimii, joten aikaa ja rahaa säästyy. Tarvitsemme myös vähemmän resursseja, esimerkiksi vettä, sillä toimintamme on energiatehokasta.

Kysy lisää korkeapainepesusta

Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti

Koulutuksen ja siitä saadun tiedon soveltaminen käytäntöön on ammattitaidon ja kokemuksemme perusta. Tämän olemme Ionic Palveluilla selkeästi ymmärtäneet ja siksipä henkilöstömme kouluttautuu jatkuvasti. Seuraamme herkeämättä alalla tapahtuvaa kehitystä ja innovointia sekä satsaamme, panostamme ja sijoitamme niihin parhaan kykymme mukaan. Korkeapainepesu- tai painepesulaitteistojen hankinnan jälkeen otamme kaiken koulutuksen vastaan, mitä tehdas- tai laitevalmistaja kykenee tarjoamaan.

Kemikaalipuolella, esimerkiksi kasvustonestokäsittelyjen suhteen, käymme ainevalmistajan kanssa jatkuvaa keskustelua uusista suuntauksista ja mahdollisista koulutuksista. Olemme erittäin kiinnostuneita ja halukkaita tietämään lisää kehitystyöstä ja tulevista mahdollisuuksista. Graffitin- ja töhryjen poiston osalta seuraamme kemikaalien muutoksia, käymme koulutuksissa ja testipäivillä sekä muissa tehtaiden ja valmistajien järjestämillä tapahtumapäivillä.

Vuosien ajan, suurten ja pienten asiakkaidemme kohteiden kanssa toimiessamme, olemme keränneet määrällisesti ja laadullisesti arvokasta kokemusta. Meillä on oikeat toimintatavat, vastaamme kehitystarpeisiin sekä toteutamme ennakoivaa toimintatapaa. Olemme oikea kumppani toimimaan myös sinun kanssasi, joten soita meille 040 373 7851 ja pyydä meidät kartoittamaan tilannettasi.

Pyydä tarjous – kartoitus on maksuton

Kun tarvitset pesupalveluita kohteessasi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Yhdessä voimme kartoittaa yksilöllisen palveluntarpeesi.

Jos sinulla on tarve, johon et vielä tiedä ratkaisua, ota yhteyttä ja pyydä apua meiltä. Etsimme kanssasi oikeat toimenpiteet ja toimivan ratkaisun.

Kartoitukset ja toimintaehdotukset ovat maksuttomia ja antavat hyvän sekä laajan käsityksen käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Voit pyytää meidät käymään Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle tai muualle pääkaupunkiseudulle.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti


Miksi soittaisit meille?

Samasta syystä kuin pääkaupunkiseudun kaupungit, suuret siivousyhtiöt, isännöitsijätoimistot ja kiinteistö- ja manageritoimistot, muutamia kumppaneita mainitaksemme. Ei kannata kuitenkaan unohtaa pienempiä asiakkaitamme, aina sitä loppelaista mummon mökkiä myöten. He kaikki ovat soittaneet ja luottaneet kykyymme olla paras kumppani painepesuissa ja korkeapainepesuissa.

Jos siis tarvitset asiantuntevaa ja huolellista korkeapainepesun ammattilaista Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai muualla pääkaupunkisedulla, niin soita meille tai lähetä yhteydenottolomake! Olemme ratkaisukeskeinen toimija, jolle asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa.

Soita 0400 708 5241

Kilpailu on alalla kovaa eikä kukaan varmasti niele purematta, jos joku sanoo olevansa alan paras. Me uskomme pääsevämme tähän asemaan ja parhaaksi painepesun kumppaniksi muutamaan avainasiaan voimakkaasti keskittymällä:

  • ymmärretty asiakkaan tarve
  • tehokas ja huollettu kalusto
  • jatkuvasti kouluttautuva henkilöstö

Ymmärretty tarve tarkoittaa sitä, että me Ionic Palveluilla haluamme todella ymmärtää asiakkaamme ongelman tai tarpeen, jopa hänen sanojensa takaa. Jos asiakas sanoo haluavansa puhtaan ja kauniin pinnan, meidän tehtävämme on tietää millä toimilla tähän lopputulokseen parhaiten ja edullisimmin päästään. Tieto ja taito ovat tärkeässä osassa painepesussa.

Kun haluat ammattitaitoista korkeapainepesua Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla pääkaupunkiseudulla, niin ota meihin yhteyttä! Etsitään sinun pesutarpeisiisi sopivin ratkaisu.

Kiinnostuitko korkeapainepesusta?

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2024 Ionic Group - Ionic Palvelut Oy

Pyydä tarjous