Ionic Group on paras valinta painepesukumppaniksi
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Korkeapainepesu

Väite on kova ainakin suoraan uskottavaksi eikä sitä kukaan varmaankaan purematta niele, etenkin kun tiedossa on kilpailun taso korkeapainepesujen markkinoilla. Me uskomme pääsevämme tähän asemaan ja parhaaksi painepesun kumppaniksi muutamaan avainpointtiin voimakkaasti keskittymällä.

  • Ymmärretty tarve
  • Tehokas ja huollettu kalusto
  • Jatkuvasti kouluttautuva henkilöstö

Ymmärretty tarve tarkoittaa sitä, että me Ionic Groupissa haluamme todella ymmärtää asiakkaamme ongelman tai tarpeen, jopa sanojensa takaa. Jos asiakas sanoo haluavansa puhtaan ja kauniin pinnan, meidän tehtävämme on ymmärtää millä toimilla tähän lopputulokseen parhaiten ja edullisimmin päästään. Ymmärrämme myös, että pesutoimien tulisi johtaa kohteensa tai omaisuuden arvon kohoamiseen ja elinkaaren pitenemiseen. Tähän tavoitteeseen ei päästä pelkällä korkeapainepesemisellä tai painepesulla, vaan lisäksi tarvitaan vankka tietämys muihin lopputulokseen vaikuttavista tärkeistä tekijöistä.

Kiinnostuitko, ota yhteyttäPyydä ilmainen kartoituskäynti

Korkeapainepesu aloitetaan tarvekartoituksella

  • Mitkä ovat esitoimet: Ehkä liuotus, esipesu vai joku muu?
  • Entä varsinainen painepesu: Käytetäänkö korkeapainepesua, kuumapainepesua, kylmää vettä, kevyttä huuhtelua?
  • Minkälaisia jälkitoimia käytetään: Suojausta, uudelleen pinnoitusta vai kenties kasvustonestoa?

Edellä esitellyistä vaihtoehdoista on havaittavissa, että tarvekartoitus ja ymmärretty tarve ei olekaan niin kevyt asia kuin alkuun luulla voisi. Jotta onnistumme ymmärtämisessä, tarvitaan aitoa asiakkaan kuuntelua, hieman asioiden pohtimista ja lääkärimäistä otetta, kun diagnoosia ja siihen tarjottavaa lääkitystä mietitään.

Voimaa ja tehoa painepesuun

Korkeapainepesussa ja painepesussa itse paine on voimaa ja tehoa. Painepesu on pesemisen tehokkain ja voimakkain muoto. Nämä asiat ovat tietysti itsestään selviä mutta meidän tehokkuuttamme tarkoittaa osin muunlaisia arvoja.

Meidän tehokkuuttamme tulee esimerkiksi liikkeellelähdön kestosta, pesutapahtuman kestosta, tarvittavasta resurssien määrästä. On tärkeää, että kalusto on mobiilia, kevyttä käsitellä, kestävää ja vastaa aina kulloisenkin tehtävän tarvetta. Etukäteen suunnitellut painepesukokoonpanot takaavat nopean liikkeellelähdön ja täsmällisen voimavaran palvelutarpeeseen. Laitteiston huoltaminen säännöllisesti on myös ensiarvoisen tärkeää sen toimivuuden sekä palvelukatkosten aiheuttamien viivästysten välttämiseksi.

Erittäin täsmällinen huolto on tärkeää toimivan asiakaspalvelun lisäksi myös painepesulaitteiston toimivuuden kannalta. Korkeapainepesuyksikkö joutuu työpäivänsä aikana äärimmäiseen rasitustilaan ja tottahan se on, että laitteiston alhaalla oloaika on kuitenkin merkittävä, huolto- ja korjaustoimien johdosta.

Kysy lisää painepesusta

Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti

Koulutus ja koulutuksesta saadun tiedon soveltaminen käytäntöön on ammattitaidon ja kokemuksen perusta. Tämän me Ionic Groupissa olemme ymmärtäneet ja siksipä henkilöstömme kouluttautuu jatkuvasti. Seuraamme herkeämättä alalla tapahtuvaa kehitystä ja innovointia sekä satsaamme, panostamme ja sijoitamme niihin parhaan kykymme mukaan. Korkeapainepesu tai painepesulaitteistojen hankinnan jälkeen otamme kaiken koulutuksen vastaan, mitä tehdas -tai laitevalmistaja kykenee tarjoamaan.

Kemikaalipuolella, esimerkiksi kasvustonestokäsittelyjen suhteen, käymme ainevalmistajan kanssa jatkuvaa keskustelua uusista tuulista ja mahdollisista koulutuksista. Olemme erittäin kiinnostuneita ja halukkaita tietämään lisää kehitystyöstä ja tulevista mahdollisuuksista. Samalla tavalla graffitin- ja töhryjen poiston puolella seuraamme kemikaalien kehitystä, käymme koulutuksissa, kokouksissa ja testipäivillä tai muissa tehtaiden ja valmistajien järjestämillä tapahtumapäivillä.

Vuosien ajan, suurten ja pienten asiakkaidemme kohteiden kanssa toimiessamme, olemme keränneet määrällisesti ja laadullisesti arvokkaan kokemuksen. Omaamme ymmärryksen toimintatavoista, kehitystarpeista sekä ennakoivasta toimintatavasta. Mikäli uskot, että meistä olisi toimimaan myös sinun kanssasi, soita meille ja pyydä meidät kartoittamaan tilannettasi.


Pyydä tarjous – kartoitus on maksuton

Jos sinulla on selkeä tarve, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Yhdessä voimme kartoittaa yksilöllisen palveluntarpeesi.

Jos sinulla on tarve, johon et vielä tiedä ratkaisua, ota yhteyttä ja pyydä apua meiltä. Pohdimme kanssasi oikean toimenpiteen ja toimivan ratkaisun.

Kartoitukset ja toimintaehdotukset ovat maksuttomia ja antavat hyvän sekä laajan käsityksen käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti


Miksi soittaisit?

Samasta syystä kuin pääkaupunkiseudun kaupungit, suuret siivousyhtiöt, isännöitsijätoimistot ja kiinteistö- ja manageritoimistot, muutamia puitesopimuskumppaneita mainitaksemme. Kuitenkaan unohtamatta pienempiä asiakkaitamme, aina sitä loppelaista mummon mökkiä myöden. He kaikki ovat soittaneet ja todenneet kyvykkyytemme olla paras kumppani painepesuissa ja korkeapainepesuissa.

Soita 0400 708 5241

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2021 Ionic Group - Ionic Group Oy

Pyydä tarjous