Maalipinnan uusiminen on kustannustehokas ratkaisu
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Ulkomaalaus Espoo

Lähes 30 vuoden kokemus, ammattitaito ja ylivoimainen kalusto takaavat ensiluokkaisen lopputuloksen kaikkiin ulkopintojen töihin.

Ulkomaalaus kannattaa aina. Maalipinta ei ole ainoastaan ulkonäköseikka vaan vieläkin tärkeämpää on sen pintaa suojaava vaikutus. Auringonvalo, kosteus sekä erilaiset home- ja lahottajasienet pilaavat suojaamattoman tai huonokuntoisen ulkoverhouksen nopeasti. Siksi on tärkeää huolehtia rakennuksen säännöllisistä huoltomaalauksista. On kustannustehokkaampaa sekä helpompaa uusia maalipinta, kuin koko ulkovuoraus.

Katso yhteystietommeLähetä yhteydenottolomake

Milloin ulkomaalaus on suositeltavaa?

Uusiin ja hyväkuntoisiin katto- tai seinäpintoihin riittää pesu, kasvustonestokäsittely tai muu tarvittava suojaus. Valitettavasti joskus aika on tehnyt tehtävänsä ja pinta edellämainituin toimin ei ole pelastettavissa.

Nykyaikana puhtaamman ilman ja myrkyttömien maalien kääntöpuolena on kasvustojen tuhovoiman nopeutuminen ja tehon lisääntyminen. Tällöin on otetta pesusta seuraava vaihe, eli ulkomaalaus harkintaan. Myös liikenteen lisääntyminen viime vuosikymmeninä ja muu ympäristön tuottama lika tarttuu seiniin ja pesutoimet saattavat olla liian keveitä.

”Ympäristötaitelijat” jotka seiniä töhrivät kun silmä välttää ovat tietyillä seuduilla kiusanamme. Kun töhry tai graffiti joudutaan poistamaan, se on maalipinnalle valtava rasitus ja saatta ohentaa pintaa hyvin näkyvästikin. Myös tällöin on huoltomaalaus erittäin suositeltavaa.

Pidä ulkoverhous hyväkuntoisena

Ammattitaidolla toteutettu talon ulkomaalaus viimeistelee ulkoverhouksen, tuoden uutta ilmettä ja suojaa ulkoverhoukselle erilaisia rasituksia vastaan. Tämä pidentää ulkoverhouksen käyttöikää. Toteuttamamme ulkomaalauspalvelu suojaa kohdetta kattavasti erilaisilta ympäristön haitoilta!

Mikäli tilanne vaatii vanhan pinnoitteen poistoa, onnistuu sekin

Kun olet tilanteessa, jossa vanha pinnoitus on poistettava, ei kannata tehdä hätiköityjä ratkaisuja. Järisyttävän tehokkaasta kalustostamme löytyy teholääke pintaan kuin pintaan, materiaalista riippumatta.

  • Räjäytetään pinta puhtaaksi lasimurskapuhalluksella tai hellästi soodalla.
  • Lika lähtee kuumapaineella ja irtoava materiaali vesihiekalla.
  • Parhaan ja tehokkaimman ratkaisun saat, kun kutsut meidät katsastamaan tilanteen.

Kokonaisvaltaiseen maalauspalveluumme sisältyy tarpeen mukaan vanhan maalipinnan poisto, puhdistus sekä pintamaalaus.

Toimialuettamme on koko Uusimaa mukaan lukien Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Soita meille 0400 708 5241 – opastamme, miten vaihdetaan kustannusten uhkaava paisuminen tehokkaaseen ja edulliseen täsmäiskuun. Ulkomaalaus ja muut remonttipalvelut ammattitaidolla!
Katso yhteystietommeLähetä yhteydenottolomake

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2024 Ionic Group - Ionic Palvelut Oy

Pyydä tarjous