Raskaan sarjan kasvustonestokäsittelyt
Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Kasvustonestokäsittely ja suojapinnoitus

Rakenteita tuhoava kasvusto leviää nykyaikana nopeammin – miksi näin?

Ihmisten huoli ilmastonmuutoksesta on tuottanut tulosta ja nykyään ilma on todellakin puhtaampaa kuin aiemmin, joka on luonnollisesti mahtava asia. Asian lievänä negatiivisena kääntöpuolena on myös kasvustojen entistä paremmat elinolot. Esimerkiksi nykyajan polttoaineet ja lämmitysöljyt eivät sisällä enää lyijyä ja rikkiä, jotka olivat todellista myrkkyä kasvustoille.

Toinen esimerkki on kuusi vuotta vanha VOC-direktiivi, jonka voimaan tullessa maaleista tuli poistaa haihtuvat orgaaniset aineet. Tämä auttaa huomattavasti kasvuston menestymistä maalipinnoilla.

Käsittele rakenteet ajoissa

Kaikki rakenteet, seinät ja katot ovat kuitenkin pestävissä ja käsiteltävissä niin kauan, kun home ei ole maalipinnasta läpi. Pesun jälkeen paras investointi on kasvustonestokäsittely, koska pesu puhdistaa pintaa niin, että käsittelyaine jää siihen ja se taas pitää pinnan puhtaana vuosikausia.

BioComb mestari logoPesutapoja, myrkytys-, suojaus- ja käsittelyvaihtoehtoja on useita riippuen olosuhteista, ympäristöstä, ihmisistä ja eri tilanteista, jotka kohteessa vallitsevat.

Olemme Sokeva Oy:n BioComb-Mestari statuksella oleva tehtaan koulutettu toimittaja ja löydämme aina asiakasta konsultoiden ja kartoittaen parhaan mahdollisen yhtälön, niin ympäristön kuin tuloksen kannalta. Meiltä saa myös neuvoja sekä ohjeita ilman eri maksua ylläpitoon ja itsehoitoon mikäli se tuntuu mielekkäältä vaihtoehdolta.

Todellinen hittituote kasvustojen vastaisessa taistelussa ei kuitenkaan ole vähittäismyynnissä

  • Benac 50 on vain ja ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettu pinnallisesti vaikuttava sienimyrkky bakteerien, homeen, mustumisen, sinistymisen, levän ja jäkälän karttumista vastaan puu-, kivi- ja betonipinnoilla sekä huopakatolla.
  • Benac 50 suoja-aineet ovat kuluttajakäyttöön tarkoitettuja BioComb aineita vahvempia ja niiden käyttö vaatii koulutuksen ja asianmukaiset suojavarusteet. Benac 50 on myös Suomen ympäristökeskuksen Hengitysliitto Heli Ry:n turvalliseksi luokittelema aine.

040 3737 851info@ionic.fi

Luotettava kumppani logo Reach and Wash System

Copyright © 2024 Ionic Group - Ionic Palvelut Oy

Pyydä tarjous